Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Dealul Pacau

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Dealul Pacau - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Vf. Ciomatul Mare  ciomatul mare bodoc
Vf. Ciomatul Mare
Cheile Ampoitei 6 Cheile Ampoitei
Cheile Ampoitei 6
Mansarda Casa Rado Targu Mures Toroczkai Wigand Ede
Mansarda
Castelul Peles GC2DGM5
Castelul Peles

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Dealul Pacau!

>>> Vizitati Dealul Pacau si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Borz, se afla la 1,59 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Avenul Bortig Belvedere Stanu Carnului Padurea de stejar pufos Carand
Cascada Varciorog Cascada Varciorog este situata in perimetrul comunei Arieseni in apropiere de localitatea Vanvucesti la o altitudine de 1090 m. Dosul Laurului
Buteasa Muntii Bihor Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita. Lacul Apateu Lacurile de la Bocsig Oradea
Pomi cu coroana cubica Oradea
Inaltimea copacilor este de 3,3 m, circumferinta trunchiului 25-35 cm.
Izbucul Ursului Hoanca Apei Lacul Paleu
Avenul Giloasa Turnul Ciunt Salonta Lacul Les Canyonul minune Canyonul Meduza Avenul Hoanca Urzicarului Izvoarele Barcaului Lacul Taut Padis Ponor Magura Fericei Muntii Bihor Pietrele Negre
Poiana cu narcise Rovina
Poiana cu narcise de la Rovina.
Poiana cu narcise Padurea Goroniste Gurbediu
Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu.
Cetatea Cosdeni Lacurile din Alesd
Pestera Coiba MarePestera Coiba Mare
Pentru a ajunge la ea, urmam soseaua forestiera de pe Valea Garda Seaca cale de 12 km, de la comuna Garda de Sus, pana la catunul Casa de Piatra.
Izbucul Ponor Valea Sighistel Saua Bortigul Lacul Valea Popii Sisterea Cotetul Dobrestilor
Groapa Ruginoasa Cu ocazia unei excursii cu SCA am gasit aceasta geocutie.
Ghetarul Focul Viu Am gasit geocutia ascunsa langa Ghetarul Focul Viu. Lacul Gepiu CET Oradea Pestera Darnii
Piatra Galbena Am gasit geocutia, impreuna cu elevii, Tornabacsi.
Memorialul GintaMemorialul Ginta
Lupta cu natura:-), plus ca trebuia sa ma grabesc sa nu ma prinda furtuna. Motivul?
Sannicolau de Beius Am gasit geocutia. Cascada Iadolina Belvedere Boga Rezervatia de soluri saraturate Socodor
Cetatile Radesei Am gasit geocutia ascunsa langa Cetatile Radesei. Poiana Ponor
Ghetarul de la Scarisoara De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Cascada si Pestera Vadu Crisului
Pestera Casa Zmeului Vadu CrisuluiPestera Casa Zmeului Vadu Crisului
In evul mediu se transporta aici pe plute sare si lemn spre Ungaria, turnul indeplinea rolul de punct vamal.
Observator Betfia Dealul Somleu Betfia
Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Podul pietonal Garasos hid Intr-o plimbare nostalgica la Oradea, am gasit geocutia. Am gasit cutia dupa o cautare mai indelungata.
Parcul natural Cefa
Parcul se desfasoara pe o suprafata de peste 5 mii de hectare si aduna la un loc o diversitate mare de habitate: mlastini, helesteie, canale, balti, padure, saraturi, terenuri cultivate, pasuni si fanete umede.
Colegiul national Arany Janos Salonta
Izbucul Gura Apei Valea Gardisoara
Are o dezvoltare de 69 m, si o denivelare totala de 18 m.
Pod natural Pestera Meziad Ponorul din Barsa Cohanului Avenul Sohodol
Colonia de pasari de la Padurea Radvani
Este inclusa in Parcul Natural Cefa, se intinde pe o suprafata de 3 hectare.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Dealul Pacau
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Lacul Vulturilor - Muntii Siriului: Confirmare esec - Asa cum a mentionat si Sorin Iov, am cautat in zadar cutia, bazandu-ne doar pe coordonatele ascunzisului si pe precizia GPS-ului (neexistand o fotografie), care ne-a tinut langa gardul imprejmuitor al cabanei de langa lac, in apropierea portii. Intre scandurile gardului n-am gasit decat un cpat de bat ce obtura un spatiu gol.
  • Cetatuia Cucuiata de la Grajdana: Anuntare puncte auxiliare - Textul descrierii ascunzisului contine coordonatele mai multor puncte ajutatoare. Un lucru foarte bun, care ajuta la orientare.
  • Biserica Sfantul Ioan Botezatorul - Delnita: La Delnita sunt multe de vazut! - In peripluul nostru pe la bisericile din satele secuiesti (multumita informatiilor trekkingklubului), popasul la biserica din Delnita era unul obligatoriu. Avand in vedere semnificatiile evidentiate in textul de prezentare.
  • Sugas Bai: Dimineata - Am gasit geocutia, impreuna cu prietenul meu Marci din Sfantu Gheorghe. Nu am fost niciodata la Sugas Bai, cu toate ca planuiam de mult timp sa vizitez statiunea.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Sumuleu Ciuc - Am gasit geocutia intr-o stare critica. Înauntru era umed peste tot.
  • Manastirea Piatra Scrisa: Manastirea Piatra Scrisa - In urma unor lucrari de reabilitare a locului, clopotnita a fost desfiintata. Ceea ce m-a facut sa schimb cutia in alta parte.
  • Biserica ortodoxa - Fagetel: Ascunzis gol sau nu? - Mi-am propus azi sa ajung pana la izvoarele Trotusului, pornind din satul Fagetel. In drumul meu pana la proprietatea Piposz, unde mi-am parcat masina, am trecut si pe langa biserica ortodoxa.
  • Piatra Colibei: Gasit in februarie - Inca era zapada. Impreuna cu prietenii din Odorhei.
  • Detunatele: Amintiri - Pentru ca am umblat de curand in cutia cu amintiri nu se poate sa nu pomenesc si de Detunatele, vizitate acum patru ani. Ajungeam acolo uluiti de Sarmizegetusa Regia unde petrecusem o noapte foarte aproape de cetate.
  • Izvorul Recea: Excursie frumoasa - Dupa o frumoasa excursie, am gasit geocutiuta.
  • Lacul Balea: Multumesc - Multumesc pt ascunzis.
  • Biserica catolica Sibiu: Biserica Catolica - Sibiu - Aceasta este foarte bine ascunsa, trebuie sa fii foarte agil pentru a reusi in a extrage cutia.
  • Gura Raului: Gasita - Am gasit cutiuta.
  • Cascada Iavardi: In urma cu 2 ani la cascada Iavardi - Dupa 2 ani, cu ocazia unei ture in zona, mi-am dat seama ca am uitat sa anunt gasirea acestei geocutii. Eram a doua persoana care a gasit acest ascunzis.
  • Baltile Nemirei: Baltile Nemirei - Dupa un parcurs de 90 minute de la Varful Nemira Mare, pe la crucea metalica a lui Carpinis, pe Scari la vale, pe fostul drum forestier de exploatare in jos, apoi la stanga la intersectia cu drumul de la Balti spre Ciunget. Zona baltilor este propice buretilor de padure.
  • Padurea Trivale: Am gasit comoara - Nu am luat nimic. nu am adaugat nimic.
  • Lacul de baraj Frumoasa: Am fost primul - Am fost primul care a gasit geocutia ascunsa langa lacul de acumulare de langa Frumoasa.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Monument istoric - Ma trag din apropierea locului respectiv. Spre rusinea mea, am trecut de foarte multe ori prin zona, dar nu am avut niciodata curiozitatea sa vizitez acest loc, acest pod.
  • Transalpina: Prima mea cutie gasita - Pe intuneric si fara sa stiu de existenta ei. De multa vreme vreau sa ma implic in aceasta activitate, acum am o motivatie puternica, am gasit un travel bug.
  • Dealul Melcilor: Excelenta locatie - Am gasit usor aceasta geocutie. Locul e asamanator cu Groapa Ruginoasa din Muntii Bihor.
  • Izvorul Cozluk - Muntii Macinului: Bujori in zona Cozluk - Nu mi-am propus parcurgerea intregului traseu turistic Cozluk, pe marcajul punct rosu. Ar fi fost prea lung, si scopul meu a fost vizitarea unor atractii turistice si gasirea unor geoascunzisuri.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Interesant - Am gasit si aceasta geocutie. Interesant.
  • Piatra Corbului - Rosia Montana: Piatra Corbului - Am ramas foarte uimit de peisajul sumbru din zona. Munti intregi rasi si parca tot pamantul este intors pe dos.
  • Calnic: Gasita - Am gasit cutia.
  • Lacul Zervesti: Pe malul lacului - Am gasit geocutia ascunsa pe malul lacului de acumulare Zervesti. Am ocolit lacul pe la baraj.
  • Varful Sandru Mare - Muntii Nemirei: Mare, dar merita - Sandru Mare cu cei 1640 m este al 2-lea ca inaltime din Muntii Nemira ai Carpatilor orientali, fiind intrecut de Nemira Mare- 1649. Este primul ca punct de belvedere si ca accesari.
  • Gara de linie ingusta Targu Mures: Locatie in stare deplorabila - Locul este plin cu gunoi, este locuinta si toaleta boschetarilor. Este o rusine pentru conducerea orasului Targu Mures sa permita starea actuala a unuia dintre importantele locatii istorice de categorie tehnica a orasului.
  • Suhardul Mic: Suhardul Mic - Am parcurs cu masina drumul forestier pe langa hotelurile Turist si Iasicon, pana in capatul de sus al fostei partii de schi. Apoi un traseu marcat, de 40 minute ne-a ghidat pe varful Suhardul Mic, de unde am admirat ceata densa.
  • Lacul fabricii de caramida - Targu Mures: Ultimele zile ale iernii - Cand am ajuns la fata locului, tocmai a inceput ploaia. Cei drept, una nu foarte serioasa.
  • Pasul Vlahita: Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia. M-a ajutat si un catel strengar de la pensiunea din zona.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Dealul Pacau? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.