Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Ianis - Martihaz - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Lacul Ianis - Martihaz | Unde este acest loc?

Lacul Ianis - Martihaz..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Ianis Martihaz! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Ianis - Martihaz si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Martihaz, se afla la 2.5 km distanta.
Cazare

Cazare Martihaz (Madaras, Bihor)


Vezi oferte de cazare langa Martihaz, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 50.29 km distanta: Pestera Osoiu - Muntii Padurea Craiului (54 poze).
14714726091100
14714726111101
14714726121102
14714726131963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Ianis Martihaz?
Lac Petea. Podul pietonal Garasos hid. Nostalgie - Inrt-o plimbare nostalgica la Oradea am gasit geocutia. (obiectiv turistic cu geocutie) Oradea. CET Oradea. (obiectiv turistic cu geocutie) Observator Betfia. Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Lacul Santaul Mic. Memorialul Ginta. In valea inferioara a Crisului Negru, pe malul drept al râului, asezata pe o înaltime, se afla Ginta sau, cum i se spunea cândva, de mult, Egyhazas Gyanta, Nömös Gyanta, Magyar Veg Gyanta. Cu greu am ajuns la cutie - Lupta cu natura:-), plus ca trebuia sa ma grabesc sa nu ma prinda furtuna. (obiectiv interesant cu geocutie)
Ferma de lavanda Oradea. In anul 2023, Lavender Farm Oradea din Santaul Mic organizeaza Festivalul Lavandei pe data de 24-25 iunie.
Padurea cu narcise din Osorhei. Lacul Adea. Cetatea de pamant Biharia. Cetatea ei uriasa de pamant, a devenit cel mai impozant monument de aceasta natura a tarii noastre. (obiectiv interesant cu geocutie)
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul Ianis
 • Localizare pozitie pe harta Martihaz
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Martihaz si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Ianis? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Podul pietonal Garasos hid
  Podul pietonal Garasos hid la 28.12 km
  GR0132 Podul pietonal Garasos hid
  Oradea
  Oradea la 28.22 km
  GR0337 Oradea

  Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.