Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Salonta

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Salonta - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Odihna odihna izvor
Odihna
Spre culmi Capela Buha
Spre culmi
Cetatea ši Rupea Rupea cetate
Cetatea ši Rupea
Craniu? muzeu trovanti costesti
Craniu?

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Salonta!

Lacul Salonta.. Vizitati Lacul Salonta si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Salonta, se afla la 3,03 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Salonta: 2
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Salonta?
(detalii dupa autentificare)
Turnul Ciunt - Salonta la la 2,9 km. Lacul Ianis Martihaz la la 10 km.
Colonia de pasari de la Padurea Radvani la la 11,9 km.
Este inclusa in Parcul Natural Cefa, se intinde pe o suprafata de 3 hectare.
Parcul natural Cefa la la 13,8 km.
Parcul se desfasoara pe o suprafata de peste 5 mii de hectare si aduna la un loc o diversitate mare de habitate: mlastini, helesteie, canale, balti, padure, saraturi, terenuri cultivate, pasuni si fanete umede.
Poiana cu narcise Padurea Goroniste Gurbediu la la 18,8 km.
Poiana cu narcise de la Padurea Goroniste, Gurbediu.
Lacul Miersig la la 20,4 km. Lacul Gepiu la la 21,2 km. Lacul Les la la 23,7 km. Lacul Adea la la 26,5 km. Lacul Livada Livada de Bihor la la 27 km. Lacul Apateu la la 28 km. Lacurile Socodor la la 32,4 km. Rezervatia de soluri saraturate Socodor la la 34,1 km.
Memorialul Ginta la la 34,2 km.
Lupta cu natura:-), plus ca trebuia sa ma grabesc sa nu ma prinda furtuna. Motivul?
Observator Betfia Dealul Somleu Betfia la la 36,8 km.
Observator Betfia, locul fosilifer de pe dealul Somleu, avenul Betfia.
Pomi cu coroana cubica Oradea la la 37,3 km.
Inaltimea copacilor este de 3,3 m, circumferinta trunchiului 25-35 cm.
Podul pietonal Garasos hid la la 37,7 km. Intr-o plimbare nostalgica la Oradea, am gasit geocutia. Am gasit cutia dupa o cautare mai indelungata. Oradea la la 37,7 km. CET Oradea la la 38,2 km.
Sannicolau de Beius la la 38,5 km. Am gasit geocutia. Lacul Santaul Mic la la 41,8 km.
Ferma de lavanda Oradea Santaul Mic la la 43,3 km.
In anul 2023, Lavender Farm Oradea din Santaul Mic organizeaza Festivalul Lavandei pe data de 24-25 iunie.
Lacul Paleu la la 43,7 km. Lacurile de la Bocsig la la 45,4 km. Dealul Pacau la la 45,5 km. Balta Rovina la la 45,9 km.
Poiana cu narcise Rovina la la 47,1 km.
Poiana cu narcise de la Rovina.
Cetatea de pamant Biharia la la 47,9 km.
Cetatea ei uriasa de pamant, a devenit cel mai impozant monument de aceasta natura a tarii noastre.
Valori naturale - Judetul Bihor
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Salonta
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna: Sonda straveche de la Poieni - Targu Ocna - Desi zona e intens circulata, trebuie sa ne gandim ca asa a inceput dezvoltarea industriala a Vaii Trotusului - cu extractia bogatiilor subsolului (sare, carbune, petrol). Geocutie in stare buna.
  • Turnul Negru Brasov: Am gasit cutia - Super privelistea de la turn. GPS-ul ne-a fost de mare ajutor.
  • Spintecatura Moldoveanului: Febra Aurului - Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii Locului I. Este binemeritata, oripeunde ai ajuns aici.
  • Lespezi Star: La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga - Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat. A fost un week-end de exceptie (nu numai meteo).
  • Izvoare tamaduitoare - Baile Balvanyos: Dupa o cautare metodica - Nu am folosit gps-ul pentru a gasi aceasta geocutie. Eram oarecum in graba, pentru ca eram asteptat.
  • Cetatea Rasnov: Am gasit cutia - Dar locatia ei nu corespunde descrierii facute de voi. Este pe drum cu scari inainte de a ajunge sus cu destul de mult.
  • Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei: Am reasezat cutia - M-am intors si am reasezat geocutia intr-un loc mai bun, si am curatat-o de tot ce inseamna mancare sau alte lucruri nepotrivite. Deci cred ca acum e bine.
  • Biserica unitariana din Calnic: Clopotnita - Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale. Datorita ingeniozitatii cu care au fost realizate, partile componente fiind inbinate exclusiv cu cuie de lemn, sint unicate in judet.
  • Tunelurile Nerei: Postare fotografii - Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. Recomandam publicarea pozelor cu latimea sau inaltimea minima de 640 pixeli.
  • Tampa: Frumoasa locatie - Merita cautata. IN - Breloc si pix.
  • Piatra Secuilor Sud - Muntii Trascau: Gasita - Gasita azi de Acasenii.
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget: Fotografii de nota 10 - Multumesc pentru apreciere, desi nu am prevazut ca ascunzisul sa se ascunda in halul in care am vazut in fotografie. Apropo de fotografiile postate, sunt absolut exceptionale, mai ales din punct de vedere documentar.
  • Cascada Iavardi: In urma cu 2 ani la cascada Iavardi - Dupa 2 ani, cu ocazia unei ture in zona, mi-am dat seama ca am uitat sa anunt gasirea acestei geocutii. Eram a doua persoana care a gasit acest ascunzis.
  • Varful Papusa: Ceata pe varf - Din ceata de pe Papusa a crescut varful Peleaga.
  • Muntele lui Simon - Muntii Stanisoarei: Pestera Sfantul Chiriac - Pestera Sf Chiriac este un obiectiv superb intradevar dar fiind pe terenul manastirii ar trebui vorbit cu staretul inainte. Accesul la ea este usor.
  • Baile Cisar - Baile Balvanyos: Ciocolata alba - Destinatia turei pentru ziua de azi a fost Piatra Zimbrului, cu pornire din Baile Balvanyos. Prima data am vizitat Baile Cisar, deoarece in ultimii ani au avut loc aici mai multe reamenajari.
  • Lacul Universitatii Sapientia: Impreuna cu mama - Acesta este primul ascunzis, pe care l-am gasit impruna cu mama. Daca pana acum acest joc a fost considerat de catre ea, ca unul neserios, experienta cautarii pe viu a fost una pozitiva.
  • Capela Sfanta Ana: Am gasit-o usor - Intoarcerea din turul tarii (dupa cutii), dupa o noapte de groaza, in masina, la Balvanyos, alaturi de ursoaica si puii ei. Apa foarte buna, dimineata, o baita superba, apoi da-i cu cautatul.
  • Piatra Soimului - Baile Chirui: Cea mai rapida modalitate de acces - Odata ajuns sus, am pornit gps-ul. Dar pana sa gaseasca satelitii, eu am identificat deja ascunzisul.
  • Izvorul Maria - Izvoru Muresului: De Rusalii - Apa buna si rece intr-o zi calda de iunie. Merita toti banii locatia propusa, si pentru setea sufletului, si pentru setea trupului.
  • Piatra cu ceaun - Stogul de piatra: Drum in stare buna - Drumul de la Bolatau prin padure este in stare buna, cu ceva urme de exploatare a lemnului. Se termina la Piatra cu ceaun, asa ca nu puteti rata locatia.
  • Cheile Intregalde - Muntii Trascau: La plezneala - Gasita la plezneala, avand in vedere ca GPS-ul arata aiurea.
  • Capela din Deal - Bancu: Capela din Deal - Bancu - Despre capela din Deal n-am reusit sa aflam mai nimic. Pe frontispiciul ei apare inscris anul 1833.
  • Scarita-Belioara 1: Felicitari - Felicitari pentru prima geocutie gasita. Pentru tura frumoasa si pentru blogul vostru bine realizat.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Salonta? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Bihor, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.