Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Piatra Corbului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Piatra Corbului

Piatra Corbului | Unde este acest loc?

Piatra Corbului reprezinta un perete stancos cu o inaltime de 90 m. Eroziunea a sapat in acest perete stancos format din piroclastite, martori de eroziune, formatiuni erozionale, tufuri vulcanice. Sunt prezente de asemenea formatiuni vulcanocarstice, grote si goluri pseudicarstice pe diaclaze si falii...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Popas Piatra Corbului Solitar Acul geologului De pe varful stancii Piatra Corbului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Piatra Corbului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Piatra Corbului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Cusma, se afla la 4.51 km distanta.
Cazare

Cazare Cusma (Livezile, Bistrita-Nasaud)


Vezi oferte de cazare langa Cusma, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Piatra Corbului - Muntii Calimani (12 poze).
14714718571100
14714718581101
14714718591962
14714718601103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Piatra Corbului?
Padurea de larice Posmus. Padurea de larice, de la marginea localitatii Posmus, este o arie naturala protejata, de tip botanic, care se intinde pe o suprafata de 2 hectare.
Lacul din spatele castelului Teleki. Castelul Teleki Judetul Bistrita-nasaud. La 15.5 km. Scaunul Domnului. La 16.3 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Valea Repedea. La Gloduri. Vulcanii noroiosi de la Gloduri, comuna Monor sunt o rezervatie geologica pe o suprafata de 2 hectare.
Biserica romano-catolica Sfanta Treime. (atractie turistica si geocutie) Stanca Cetate. Trecand prin Valea Bistrii veti putea observa mai multe formatiuni stancoase deasupra satului. (geoascunzis)
Lacul Colibita. (obiectiv turistic cu geocutie) Rapa cu Papusi.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Bistrita-Nasaud
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Piatra Corbului
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Piatra Corbului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cascada Cofu
  Cascada Cofu la 10.8 km
  GR0259 Cascada Cofu
  Scaunul Domnului
  Scaunul Domnului la 16.35 km
  GR0389 Scaunul Domnului Muntii Calimani

  Stii locuri de vizitat din judetul Bistrita-Nasaud, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.