Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Baraj Valea Cetatii

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Baraj Valea Cetatii - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Legatura cu clopotnita biserica soimeni pauleni ciuc
Legatura cu clopotnita
Lacul Andreoaie - seara lac andreoaie pietricica
Lacul Andreoaie - seara
Sfinxul Pisica - 2 Sfinxul Pisica Bucegi
Sfinxul Pisica - 2
Caderea principala canionul Dofteana
Caderea principala

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baraj Valea Cetatii!

Baraj Valea Cetatii .. Vizitati Baraj Valea Cetatii si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Brasov, se afla la 2,81 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Brasov: 44
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baraj Valea Cetatii?
(detalii dupa autentificare)
Piscu Vechi la la 1,5 km.
Poarta Schei la la 1,6 km.
Am gasit aceasta geocutie, fara gps. Harabeck si Iris (UC Team). Am gasit-o.
Biserica Neagra Brasov la la 1,8 km. Nu puteam sa ratam aceasta cutiuta. Am gasit nanocutia, si eu.
Turnul Negru Brasov la la 1,8 km. Super privelistea de la turn. Dar nu usor de gasit, coordonatele au fost exacte.
Vila de pe bloc - Cartierul Racadau la la 2,1 km.
Accesul catre vila se face pe o scara metalica de la ultimul etaj al blocului.
Livada Postei la la 2,2 km. Am gasit aceasta cutie. Nice.
Dealul Melcilor la la 2,5 km. Destul de complicat. Am gasit usor aceasta geocutie.
Cetatea Brasov la la 2,6 km. Recomand o cutie mai mare, avand in vedere spatiul geolocatiei. Am gasit aceasta geocutie, si eu.
Moara lui Serban - Podul Cretului la la 3 km.
Se gaseste pe strada Podul Cretului la numarul 123, era cunoscuta ca Moara lui Serban - azi cladirea este in paragina.
Caderile de apa ale Paraului Dracului la la 3,1 km.
Se poate parcurge pe o poteca abrupta, marcata cu triunghi rosu, care porneste din capatul de sud-vest a strazii Podul Cretului, Schei, Brasov.
Bunloc la la 5,6 km. Am gasit o geocutie, ascunsa langa partia de schi din Bunloc.
Poarta Doamnei Poiana Brasov la la 6,4 km. Este in stare excelenta, am pus in ea un omulet verde si o bricheta.
Canionul Sapte Scari Muntii Piatra Mare la la 7,7 km.
Am verificat geocutia, care este in stare buna. Desi am fost si vara, nu puteam rata peisajele unice de iarna.
Prapastia Ursului Piatra Mare la la 7,8 km.
Sirul Stancilor Muntii Piatra Mare la la 8,3 km.
Daca pana acum nu stiam ce este o firida naturala din stanca, am aflat acum. Primul cu TrekkingKlub.
Pestera cu Gheata din Piatra Mare la la 8,4 km.
Desi calcaros, masivul Piatra Mare e sarac in fenomene endocarstice (de interior), fiind cunoscut, mai ales, datorita celor exocarstice (de exterior).
Portile de Piatra ale Postavarului la la 8,5 km. Belvedere la valcel Piatra Mare la la 8,9 km.
Varful Piatra Mare la la 9,1 km.
Desi era spre inserat, multi turisti se bronzeaza la varf. Data observatiei coincide cu cea a trecerii noastre pe langa ascunzis.
Babele de sub Varful Piatra Mare la la 9,1 km.
Destinatia mea de azi a fost Sura de Piatra.
Pestera Fundata la la 9,2 km.
Pestera a fost descoperita in anul 1954.
Sura de Piatra Piatra Mare la la 9,3 km.
Fiind din zona si cu o mica experienta, a fost usor sa gasim cutia.
Belvedere Groapa de Aur Muntii Postavarul la la 9,3 km.
Punct de belvedere langa Avenul Groapa de Aur - Muntii Postavarul.
Piatra Scrisa Piatra Mare la la 9,6 km. Doar Piatra Scrisa. Am urcat pe creasta Pietrei Mari dinspre Valea Garcinului, pe traseul marcat cu triunghi albastru.
Bisericuta Paganilor Rasnov la la 9,9 km.
Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei.
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Baraj Valea Cetatii
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Biserica Ursuline si Biserica Franciscana - Sibiu: Neatent si nepregatit - Nu sunt un mare fan al ascunzisurilor de tip mistery, sau a celor care involva diferite calcule matematice. Sunt de parere ca operatiunile de aflare a coordonatelor geocutiei distrag atentia de la locatie.
  • Capela din Deal - Bancu: Capela din Deal - Bancu - Despre capela din Deal n-am reusit sa aflam mai nimic. Pe frontispiciul ei apare inscris anul 1833.
  • Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca: Cel mai fain parc - Parcul cel mai fain din Cluj.
  • Muzeul locomotivelor - Resita: Muzeul locomotivelor - Resita - Ori de cate ori vin sau trec prin Resita, admir acest minunat muzeu in aer liber al locomotivelor, unic in tara. Astazi, m-am oprit sa caut cutia si cu parere de rau nu am gasit-o, dar in acelasi timp, gustul amar a fost mai pronuntat, stiind cum duduiau odinioara uzinele metalurgice si cum astazi sunt distruse iremediabil.
  • Calcarele cretacice de la Cisnadioara: Am gasit cutia - Am gasit cutia.
  • Morile de apa - Eftimie Murgu: Intr-o zi cu ploaie continua - Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Ploua continuu, asa incat nu am putut sa fac o drumetie mai lunga.
  • Mestecanisul Reci: Monstrul din padure - Acest ascunzis nu este pe teritoriul mestecanisului de la Reci, ci pe cealalta parte a drumului, printre brazi, in padurea vizavi de statuie. Prima data l-am gasit si eu, ca probabil toti ceilalti care cauta cu gps, pe monstrul din padure.
  • Parcul de aventura Balu - Harghita Bai: La ciot am ajuns pe malul lacului - Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park. Toate investitiile s-au facut in detrimentul padurii de conifere.
  • Livada Postei: Fara creion - Am gasit aceasta cutie. In cutie nu mai este creion, pix.
  • Universitatea Babes-Bolyai: Am gasit cutia - Dar a durat ceva pina am scos-o de la locul ei. Multumesc.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Un lac activ - Lacul Filigeni nu a secat, si pentru un timp oarecare, va ramane lac. Este alimentat de un paraias permanent.
  • Turnul Apor - Baile Tusnad: Turnul se afla in renovare - Dupa ce am primit din mai multe parti relatari despre turn, m-am asteptat sa gasesc turnul intr-o stare jalnica. Dar surpriza, nu era asa, turnul se afla in renovare.
  • Cetatea Miko Miercurea Ciuc: Trecand prin Miercurea Ciuc - Nu puteam s-o ratez :). Acum cativa ani am vazut o foarte frumoasa expozitie cu pictura lui Munkacs Mihaly in acest castel (acum muzeu).
  • Pseudosphaera - Targu Mures: Cautarile in grup - Un alt aspect al acestei probleme este cautarea in grup. Am vazut printre semnaturi grupuri cu 5-10 semnatari.
  • Stanca cu brazi - Stogul de piatra: Stanca cu brazi - Stogul de piatra - Dupa drumul din toamna la Piatra cu ceaun, am crezut ca voi realiza obiectivele din zona relativ usor. Nu a fost chiar simplu sa ajung la Stogul de piatra datorita drumului de aceasta data inghetat, copacilor rupti de zapada cazuti pe traseu si nu in ultimul rand puscasilor ce pazeau zona.
  • Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului: Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului - Bine mascata de padure, aici se afla o piramida geodezica ce marcheaza varful. La baza unui picior se afla si cutia.
  • Orasul de Floci: Tasli Bair - Locatia Esterului pare a fi stabilita (de arheologi) pe dealul de vizavi de Gura Dobrogei (Tasli Bair). Am fost vara aceasta pe acolo si am vazut ceea ce au scos arheologii la iveala.
  • Capela catolica - Nazna: Pe poarta mica - Am sosit la Nazna dinspre Sancraiu de Mures, unde am ascuns o geocutie la Pestisorul de Aur. Chiar daca o lebada neagra a incercat sa protesteze din rasputeri :-).
  • Cetatea Zanelor - Covasna: Relocare ascunzis - Zona vechiului ascunzis a devenit imposibil de explorat, datorita vegetatiei arbustive ce s-a tot dezvoltat. Asa ca am tinut cont de sugestia de a amenaja un nou ascunzis.
  • Partia Csipike - Harghita-Bai: Partia Csipike - Harghita-Bai - Vin de 8 ani in zona, cunosteam izvoarele Vallato si Csipike, dar nu stiam de acesta, desi e foarte aproape de partia mica. Se fac lucruri frumoase din lemn in aceasta zona, dar fara un tratament contra trecerii timpului (antifungic, antisolar, etc.
  • Varful Tatalui - Muntii Ciucului: Deocamdata starnit - Disparitia celor doua cutii de pe Muntele Tatalui (varf si Fantana Rece) mai mult m-a starnit, sa mai trec sa verific ascunzisurile - mai ales cand, se intampla, ca aici, - sa fac cate un traseu prin zona. Dar m-a starnit si mai mult ascunderea noilor cutii.
  • Canionul Sapte Scari - Muntii Piatra Mare: Verificare cutie Sapte Scari - Am verificat geocutia, care este in stare buna. Am pus in cutie Trekking GeoKret 2.
  • Varful Lepsa - Muntii Vrancei: A doua vizita - A doua vizita pentru noi la Varful Lepsa (prima nu cred ca am notat-o aici), de data aceasta in peisaj hibenal. Geocutia sta foarte bine in ascunzis, dar n-a mai fost vizitata de nimeni intre timp.
  • Manastirea Turnu: Geoascunzis gol de peste 3 ani - Cunosteam deja locatia. Deoarece ultima data cand am plecat intr-o drumetie pe muntele Cozia, mi-am lasat masina in parcarea din curtea manastirii.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baraj Valea Cetatii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.