Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Biserica evanghelica - Rupea - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica evanghelica - Rupea

Biserica evanghelica - Rupea | Unde este acest loc?

Biserica evanghelica (lutherana) fortificata din Rupea, construita in secolul al XIV-lea, se afla pe strada Republicii numarul 147...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Strada Republicii Biserica lutherana. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica evanghelica Rupea! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Biserica evanghelica - Rupea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Rupea, se afla la 0.15 km distanta.
Cazare

Cazare Rupea (Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Rupea, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 15.24 km distanta: Craterul vulcanului stins de la Racos (30 poze).
14714742791100
14714742801101
14714742821102
14714742841103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica evanghelica Rupea?
Cotul Turzunului. Biserica ortodoxa. In drum spre Cheile Dopca, dinspre DN13, inainte de a intra in satul Bogata Olteana, privirea ne este atrasa de catre o biserica construita din piatra fasonata si sculptata.
(obiectiv turistic cu geocutie) Cetatea taraneasca Jimbor. Deasupra satului, pe varful dealului, gasim cetatea taraneasca, construita in secolul al XIV-lea, avand rol de aparare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cimitirul. Cimitirul din Jimbor se afla deasupra satului, pe versantul de deal dintre biserica evanghelica si cetatea taraneasca. (geoobiectiv cu geocutie)
Craterul vulcanic de la Racos. La aproximativ 700 de metri de la renumitele coloane de bazalt de langa Racos, judetul Brasov, in directia nord-vest, pe un drum abordabil si cu masina, putem ajunge la un impresionant crater vulcanic. Primul - De-și un loc cu o frumusețe foarte rară, geocutia ascunsă din 2009, eu am găsit primul. (geoascunzis)
Coloanele de bazalt de la Racos. Geocutia nu este la locul lui - Am căutat cu mai mulți prieteni și cu mai multe GPS-uri această geocutie și am găsit exact cavitatea cu pietre sub stăncile de deasupra coloanelor de bazalt, dar din păcate geocutia nu este la locul lui. Cariera Brazi. Cheile Dopca. Fortareata lui Mihai. Poarta de piatra. La aproximativ 2 km est de satul Comana de Sus, drumul trece printre doua blocuri de stanca, in locul numit Poarta de stanca a tatarilor.
Peretele de bazalt Piatra Cioplita. Piatra Detunata. Situl arheologic Piatra Detunata - Racos.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Biserica evanghelica
 • Localizare pozitie pe harta Rupea
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Rupea si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica evanghelica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica catolica
  Biserica catolica
  Biserica catolica din Rupea se gaseste pe strada Cetatii numarul 99.
  Baile Fantana Puturoasa
  Baile Fantana Puturoasa
  Fostele bai din orasul Rupea, mai sunt denumite Baile Cohalm (dupa denumirea orasului in limba maghiara Kohalom), respectiv Capul Fantanii Puturoase (dupa numele izvorului sarat si sulfuros Budoskutfo, 1868).

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.