Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cabana Curmatura - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cabana Curmatura

Cabana Curmatura | Unde este acest loc?

Cabana Curmatura..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dinspre Poiana Curmaturii Piatra Mica dinspre Poiana Curmaturii Cabana Curmatura Esti ceea ce lasi in urma Indicatoare turistice 1 Indicatoare turistice 2 Indicatoare turistice 3 Cainii de la cabana Deasupra cabanei Stanca Locomotiva Cap de om?. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cabana Curmatura! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cabana Curmatura si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Magura, se afla la 4.14 km distanta.
Cazare

Cazare Magura (Moieciu, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Magura, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.01 km distanta: Cheia Pisicii - Cabana Curmatura (20 poze). Cheia Pisicii - Valea Cheii - Cabana Curmatura - Saua Crapaturii.
14714755901100
14714755911101
14714755931102
14714755941103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cabana Curmatura?
Stancile din Valea Cheii. (punct de interes turistic cu geocutie) Poiana din Saua Chiliilor. Schitul de la Coltii Chiliilor. Cheia Pisicii. La aproximativ 2 km de la intrarea in Cheile Zarnestilor dinspre Zarnesti, ajungem la intersectia cu valea Vladusca, respectiv la intrarea in cheile inguste ale acesteia, Cheia Pisicii. (geoobiectiv cu geocutie)
Prapastiile Zarnestilor. (atractie turistica si geocutie) Refugiul Sperantelor Cioranga Mare. (atractie turistica si geocutie) Hornul Nisipos.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Cabana Curmatura
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Curmatura - In data de 25 august 2010 am gasit geocutia avand codul GC1EK9B, ascunsa in apropierea cabanei Curmatura, din Piatra Craiului...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cabana Curmatura? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Saua Crapaturii
Saua Crapaturii
In Saua Crapaturii se afla intersectia a patru trasee turistice, respectiv dinspre Turnul Pietrei Craiului, Valea Crapaturii, Piatra Mica, si cabana Curmatura.
Crucea Eroilor
Crucea Eroilor
Traseul turistic marcat cu punct albastru incepe de la cabana Curmatura si urca pe cararea care strabate padurea de sub Curmatura Pietrei Craiului, pana la Saua Crapaturii.

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.