Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cheile Rasnoavei - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Cheile Rasnoavei

Cheile Rasnoavei | Unde este acest loc?

Cheile Rasnoavei ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cheile Rasnoavei 9817 9820 Just for fun 9941 9942 Izbuc Caderi de apa 1 Caderi de apa 2 9949 9950. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Rasnoavei! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cheile Rasnoavei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Paraul Rece, se afla la 3.62 km distanta.
Cazare

Cazare Paraul Rece (Predeal, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Paraul Rece, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.24 km distanta: Cheile Rasnovului - Muntii Postavarul (12 poze).
14714700151100
14714700161101
14714700181102
14714700191103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Rasnoavei?
Saua Calului. Bisericuta Paganilor. (punct de interes turistic cu geocutie) Varful Postavaru. Poarta Doamnei. Am găsit cutia - Este în stare excelentă, am pus în ea un omuleț verde și o brichetă. (obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Fundata. Pestera din Valea Fundata este sapata in calcare jurasice, la 3,5 km distanta de Rasnov si la altitudine de 790 m.
Trambulinele din Valea Carbunari. DinoParc. Cu o suprafata totala de 1,4 hectare, parcul gazduieste 45 de dinozauri in marime naturala. Cutia pazita de dinozauri - Am vizitat DinoParcul in iarna impreuna cu fiul meu, Rares, mare iubitor de dinozauri, el fiind si cel care a savurat cel mai mult experienta. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Rasnov. Cetatea Rasnov este o cetate taraneasca veche din orasul Rasnov. Totusi, ai reusit sa gasesti ascunzisul - Am incercat sa descriem cat mai exact locatia geocutiei. (geoascunzis)
Babele de sub Varful Piatra Mare. Ciuperci de piatra cu refugiu - Destinatia mea de azi a fost Sura de Piatra.

Cheile Rasnoavei in limba maghiara - magyarul: Rozsnyói szoros

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cheile Rasnoavei
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Rasnoavei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Bisericuta Paganilor
  Bisericuta Paganilor
  Bisericuta Paganilor este o formatiune stancoasa interesanta, in mijlocul padurii, la 30 minute departare de Pestera Rasnoavei.
  Poarta Doamnei
  Poarta Doamnei la 4.7 km
  GR0008 Poarta Doamnei Poiana Brasov

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.