Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cotul Turzunului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Cotul Turzunului | Unde este acest loc?

Cotul Turzunului..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cotul Turzunului! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cotul Turzunului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Bogata Olteana, se afla la 1.87 km distanta.
Cazare

Cazare Bogata Olteana (Hoghiz, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Bogata Olteana, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.84 km distanta: Craterul vulcanului stins de la Racos (30 poze).
14714742791100
14714742801101
14714742821102
14714742841103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cotul Turzunului?
Vulcanii Noroiosi. La sud-est de sat, la aproximativ 1 km est de la confluenta Homorodul Mic si Valea Mare (Kosdbach). (obiectiv interesant cu geocutie)
Fortareata lui Mihai. Fortareata lui Mihai, de langa Mateias. (geoobiectiv cu geocutie)
Moara de apa. Fosta moara de apa din Homorod se afla la 500 m nord-est de confluenta Homoroadelor, sub cimitirul ortodox, pe partea nordica a drumului judetean DJ132 dinspre Mercheasa.
Piatra Detunata. Batranul Carpatilor. Tipia Ormenisului. Biserica evanghelica. La 11.9 km. Peretele de bazalt Piatra Cioplita. (atractie turistica si geocutie) Baile Fantana Puturoasa. Fostele bai din orasul Rupea, mai sunt denumite Baile Cohalm (dupa denumirea orasului in limba maghiara Kohalom), respectiv Capul Fantanii Puturoase (dupa numele izvorului sarat si sulfuros Budoskutfo, 1868).
Biserica catolica. Biserica catolica din Rupea se gaseste pe strada Cetatii numarul 99.
Omul de piatra. Cetatea Rupea. Acopera o suprafata de aproape 11 hectare cu ziduri, turnuri, si curti interioare. Am gasit si aceasta geocutie - Este o cetate medievală intr-o stare foarte bună comparate cu alte cetăți. (obiectiv interesant cu geocutie)

Cotul Turzunului in limba maghiara - magyarul: Cotul Turzunului

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Cotul Turzunului
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cotul Turzunului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica ortodoxa
  Biserica ortodoxa
  In drum spre Cheile Dopca, dinspre DN13, inainte de a intra in satul Bogata Olteana, privirea ne este atrasa de catre o biserica construita din piatra fasonata si sculptata.
  Microcanionul in bazalt
  Microcanionul in bazalt
  Aria naturala de importanta nationala Microcanionul in bazalt se afla in Grupa centrala a Muntilor Persani, in valea paraului Hoghiz.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.