Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Moara de apa - Homorod - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Poza Moara de apa - Homorod

Moara de apa - Homorod | Unde este acest loc?

Fosta moara de apa din Homorod se afla la 500 m nord-est de confluenta Homoroadelor, sub cimitirul ortodox, pe partea nordica a drumului judetean DJ132 dinspre Mercheasa...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dinspre cimitir Erste Homoroder Kunst- Mühle Dinspre sud Moara cu caderea apei Locul ecluzei Fara apa La inserare Partea dinspre nord-est Detaliu din zid Poza veche. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Moara de apa Homorod! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Moara de apa - Homorod si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Homorod, se afla la 0.83 km distanta.
Cazare

Cazare Homorod (Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Homorod, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 9.96 km distanta: Craterul vulcanului stins de la Racos (30 poze).
14714742791100
14714742801101
14714742821102
14714742841103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Moara de apa Homorod?
Cotul Turzunului. Biserica ortodoxa. In drum spre Cheile Dopca, dinspre DN13, inainte de a intra in satul Bogata Olteana, privirea ne este atrasa de catre o biserica construita din piatra fasonata si sculptata.
Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen. Densitate mare - Ce poti vedea in Racos? Coloanele de bazalt sunt cele mai cunoscute. (obiectiv turistic cu geocutie) Craterul vulcanic de la Racos. Primul - De-și un loc cu o frumusețe foarte rară, geocutia ascunsă din 2009, eu am găsit primul. (atractie turistica si geocutie) Cariera Brazi. Patrundem in cariera printr-o poarta ingusta si in fata ochilor se deschide o excavatie uriasa de forma aproximativ ovala, de 400 m lungime si 200 m latime. (obiectiv interesant cu geocutie)
Coloanele de bazalt de la Racos. Geocutia nu este la locul lui - Am căutat cu mai mulți prieteni și cu mai multe GPS-uri această geocutie și am găsit exact cavitatea cu pietre sub stăncile de deasupra coloanelor de bazalt, dar din păcate geocutia nu este la locul lui. Cetatea taraneasca Jimbor. Deasupra satului, pe varful dealului, gasim cetatea taraneasca, construita in secolul al XIV-lea, avand rol de aparare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cimitirul. Cimitirul din Jimbor se afla deasupra satului, pe versantul de deal dintre biserica evanghelica si cetatea taraneasca.
Fortareata lui Mihai. Piatra Detunata. Situl arheologic Piatra Detunata - Racos.

Moara de apa Homorod in limba maghiara - magyarul: Egykori malom és villanytelep Homoród

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Moara de apa
 • Localizare pozitie pe harta Homorod
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Homorod si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Moara de apa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Primaria si scoala
  Primaria si scoala la 0.85 km
  GR3353 Primaria si scoala Homorod
  Vulcanii Noroiosi
  Vulcanii Noroiosi
  Vulcanii noroiosi (izvoarele noroioase) se afla intre localitatea Homorod (Hameruden), dealurile Griedenreeg si Kohlenreeg.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.