Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Monumentul studentilor eroi sasi - Feldioara - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Monumentul studentilor eroi sasi - Feldioara

Monumentul studentilor eroi sasi - Feldioara | Unde este acest loc?

Monumentul studentilor eroi sasi a fost construit in 1912-1913, si este amplasat la marginea sud-vest a localitatii Feldioara. Comemoreaza cei 39 de tineri studenti cazuti in batalia desfasurata aici in 1612, sub conducerea judelui Brasovului, Michael Weiss...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Monumentul studentilor eroi sasi Calul si monumentul Blazonul Feldioarei Trepte Gratii 2243 Intrarea Inscriptie 2246 Blazonul Brasovului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Monumentul studentilor eroi sasi Feldioara! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Monumentul studentilor eroi sasi - Feldioara si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Feldioara, se afla la 0.82 km distanta.
Cazare

Cazare Feldioara (Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Feldioara, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10 km distanta: Stanca Veczer (12 poze). Faimoasa stanca Veczer se afla la aproximativ 3 km sud de satul Ariusd, amplasata pe versantul sudic al locului numit Veczer.
14714766741100
14714766761101
14714766771102
14714766791103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Monumentul studentilor eroi sasi Feldioara?
Petersberg. La 11.3 km. Petersberg, sau ruinele cetatii de pe dealul Lempes, Sanpetru. Cetatea de pe Dealul Lempes - Am urcat la cetatea de pe Dl Lempes plecand din capatul nord-vestic al dealului, numit pe o veche harta Bergeck (?). (geoobiectiv cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Buncarul de razboi. Franzela neagra feliata si coenzima Q10 - Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe m-am intalnit cu cel care a ascuns aceasta geocutie, respectiv cu primii gasitori. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Dealul Lempes.

Monumentul studentilor eroi sasi Feldioara in limba maghiara - magyarul: Diákemlékmű Barcaföldvár

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Monumentul studentilor eroi sasi
 • Localizare pozitie pe harta Feldioara
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Feldioara si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Monumentul studentilor eroi sasi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cetatea Feldioara
  Cetatea Feldioara la 1.54 km
  GR0089 Cetatea Feldioara
  Ariusd
  Ariusd
  Ariusd este situata pe malul drept al raului Olt, in partea vestica a judetului Covasna, la limita cu judetul Brasov, pe valea paraului Ariusd.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.