Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Refugiul Spirla - Muntii Piatra Craiului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Refugiul Spirla - Muntii Piatra Craiului

Refugiul Spirla - Muntii Piatra Craiului | Unde este acest loc?

Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Refugiu. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Refugiul Spirla Muntii Piatra Craiului! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Refugiul Spirla - Muntii Piatra Craiului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Pestera, se afla la 7.02 km distanta.
Cazare

Cazare Pestera (Moieciu, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Pestera, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.73 km distanta: Drumul lui Deubel - Muntii Piatra Craiului (36 poze). Plaiul Foii - La Zaplaz - Saua Grind.
14714710951100
14714710971101
14714710981102
14714711001103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Refugiul Spirla Muntii Piatra Craiului?
Varful Vladusca. Izvorul din Poiana Inchisa. Izvorul din Poiana Inchisa se afla pe panta nordica a acesteia, locul este aratat si de o momaie. (geoascunzis)
Iesirea din Poiana Inchisa la ora 14. La 2.2 km. Poiana Inchisa este un loc greu accesibil, dar nu chiar atat de inchis. (geoascunzis)
Varful Timbalul Mic. Braul Rosu. Partea Braului de Mijloc de sub creasta sudica, incepand de la Marele Grohotis, poarta denumirea de Braul Rosu sau Muchia Rosie. (geoascunzis)
Izvorul Capitanului Orlowski. Izvorul Capitanului Orlowski se afla in Padina lui Calinet, sub peretele Malul Galben.
Turnuletul cu Poarta. Stanca Turnuletul cu Poarta se afla in apropiere de Malul Galben, la baza peretelui de stanca care porneste spre sud. (geoobiectiv cu geocutie)
Hornul Nisipos. In trecut se putea urca deasupra peretelui cu ajutorul unor cabluri metalice, azi a fost amenajata o noua poteca prin stanga, marcata cu triunghi rosu.
Saua Calinetului Judetul Brasov. Refugiul Sperantelor Cioranga Mare. La 2.6 km. Aici poteca se ramifica, spre dreapta la Padina lui Calinet, iar spre stanga la Braul Cioranga Mare, pe langa refugiu.
Varful Intre Timbale.

Refugiul Spirla Muntii Piatra Craiului in limba maghiara - magyarul: Spirla-menedékhely Királykő-hegység

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Piatra Craiului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Refugiul Spirla - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Piatra Craiului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Refugiul Spirla? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Poarta Mare din Canionul Anghelide
  Poarta Mare din Canionul Anghelide la 1.19 km
  GR0782 Poarta Mare din Canionul Anghelide
  Umerii Pietrei Craiului
  Umerii Pietrei Craiului la 1.2 km
  GR0780 Umerii Pietrei Craiului

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.