Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Refugiul Varful Ascutit

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Refugiul Varful Ascutit - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

8503 Cheile Runcului Runc Ocolis
8503
Piatra Soimului - 2 Piatra Pinului Piatra Soimului Gura Humorului
Piatra Soimului - 2
Logbook Muntele Ecem Fratele
Logbook
Pereti de sare munte sare Lopatari
Pereti de sare

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Refugiul Varful Ascutit!

Refugiul Varful Ascutit.. Vizitati Refugiul Varful Ascutit si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Magura, se afla la 5,49 km distanta.
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Refugiul Varful Ascutit?
(detalii dupa autentificare)
Varful Ascutit Judetul Brasov la la 20 m. Varful Intre Timbale la la 610 m. Saua Calinetului la la 720 m.
Refugiul Sperantelor Cioranga Mare la la 740 m.
Aici poteca se ramifica, spre dreapta la Padina lui Calinet, iar spre stanga la Braul Cioranga Mare, pe langa refugiu.
Varful Timbalul Mic la la 920 m.
Turnuletul cu Poarta la la 1 km.
Stanca Turnuletul cu Poarta se afla in apropiere de Malul Galben, la baza peretelui de stanca care porneste spre sud.
Hornul Nisipos Muntii Piatra Craiului Judetul Brasov la la 1 km.
In trecut se putea urca deasupra peretelui cu ajutorul unor cabluri metalice, azi a fost amenajata o noua poteca prin stanga, marcata cu triunghi rosu.
Varful Padinii Popii la la 1,1 km. Izvorul La Gavan la la 1,1 km.
Izvorul Capitanului Orlowski - Muntii Piatra Craiului la la 1,2 km.
In trecut traseul din valea paraului Calinet era nemarcat, azi se urmareste marcajul triunghi rosu, care porneste de la Podul Calinet, unde paraul se varsa in Barsa.
Refugiul Diana la la 1,5 km. Varful Vladusca la la 1,8 km.
Cabana Curmatura Judetul Brasov la la 2 km. Am gasit geocutia ascunsa in apropierea cabanei Curmatura, din Piatra Craiului. Varful Turnu la la 2 km. Poarta Mare din Canionul Anghelide la la 2 km. Grota La Ulcior la la 2,1 km. Santinela Canion Anghelide la la 2,2 km. Elis - Braul de Mijloc la la 2,2 km.
Saua Crapaturii - Piatra Craiului la la 2,2 km.
In Saua Crapaturii se afla intersectia a patru trasee turistice, respectiv dinspre Turnul Pietrei Craiului, Valea Crapaturii, Piatra Mica, si cabana Curmatura.
Varful Sbirii la la 2,3 km. Padina Sindileriei la la 2,4 km. Varful Caldarii Ocolite la la 2,4 km.
Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului la la 2,6 km.
In apropierea iesirii din Cheia Pisicii, in Valea Cheii putem intalnii formatiuni stancoase interesante.
Varful La Om - Muntii Piatra Craiului la la 2,7 km.
Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.
Piscul Baciului - Muntii Piatra Craiului la la 2,7 km. Conform logurilor din cutie, am fost al patrulea gasitor. Poiana din Saua Chiliilor la la 2,7 km.

Refugiul Varful Ascutit in limba maghiara - magyarul: Refugiul Varful Ascutit

Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Refugiul Varful Ascutit
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Varful Peleaga: Peisaje spectaculoase - Da, cu adevarat Retezatul are peisaje spectaculoase, care depasesc cu mult celelalte grupe ale Carpatiilor. Am pus o geocutie si pe Varful Mare de pe care nu numai dupa parerea mea putem bucura de cea mai detailata priveliste asupra Retezatului.
  • Monumentul Ecaterinei Teodoroiu - Straoane: Pietrele din monument - In drum spre Soveja ne-am oprit si la acest ascunzis foarte accesibil la prima vedere. Insa socoteala din targ nu se potriveste cu fanta obeliscului.
  • Biserica romano-catolica Sanzieni: In sfarsit am gasit intrarea deschisa - Am trecut de mai multe ori prin zona, cautand diferite geoobiective. Dar intotdeauna am gasit intrarea in curtea interioara, inchisa.
  • Coltesti: O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am facut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Un peisaj forte frumos te rasplateste pentru efortul depus.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Multumim frumos - Desi am urcat seara tarziu, a fost minunat. Am amplificat bucuria cu cautarea geocutiei, care este bine ascunsa si totusi usor de gasit.
  • Tunelurile Nerei: Tunelurile Nerei - Traseul La Tunele din Cheile Nerei este superb, greu de descris in cuvinte. Si cum eu nu sunt un prea bun narator, va invit sa-l faceti si sa va convingeti singuri.
  • Biserica lui Stefan cel Mare - Feleac: Excursie pe jos - Cu ocazia unei excursie pe jos, intr-o zi minunata, am gasit aceasta geocutie.
  • Sibiu: Cred ca o sa merg mai departe - Am gasit locatia, fiind prima cutie pe care o caut. N-am fost pregatit nici macar cu un pix, noroc cu un bar din apropiere.
  • Locomotiva veche din Pasul Ghimes-Palanca: Coaja unui ou de ciocolata in locomotiva - Cand am sosit la fata locului, erau niste persoane in apropiere, asa ca am pornit sa caut mai intai ascunzisul de langa cetatea din valuri de pamant. La intoarcere tocmai a sosit un autobuz plin cu turisti, asa ca am urcat pe ruinele punctului de supraveghere vamala.
  • Parcul Pompierilor - Baile Tusnad: Plimbare prin Baile Tusnad - Cu ocazia plimbarii mele prin Baile Tusnad am gasit si aceasta geocutie.
  • Crucea de pe Plaiul Ugra: Urcare contra cronometru - Trec destul de des prin zona, dar nu a fost inca sa fie, sa am timp sa urc pe plaiul Ugra. Azi, un prieten a venit sa sadeasca niste flori in cimitirul satului, astfel incat am folosit ocazia, sa vin cu el si sa urc pana la cruce.
  • Cetatea Deva: Simplu de gasit - E foarte simplu de gasit, trebuie retinuta imaginea copacului.
  • Teiul de 500 de ani din Leliceni: Cartitele calatoare Hargita 40 si 50 - Da, locul este unul deosebit. Mai ales daca este timp frumos.
  • Varful Oituz-Izvor: Canina - Confirm prezenta stanelor si a cainilor aferenti in zona, din cauza carora nu m-am putut apropia de ascunzis. Am reusit sa fac fata atacului uneia dintre haitele de caini doar cu ajutorul batului de trekking.
  • Cetatea Rupea: Prima cutie - Gasita de clubul nostru, prima comoara din (speram) un lung sir.
  • Varful Colos - Muntii Ciucului: Cu bicicletele - Am sosit cu masina, pornind de la Lacul de baraj Frumoasa, si am ajuns pana la capatul drumului asfaltat Drumul Fanului, cu bicicletele pe port-bicicleta. De aici ne-am continuat drumul pe doua roti.
  • La Lanturi - Muntii Ciucas: De vreme rea - Poate multi ar zice ca e un moft. Mai bine sa te intrebi asa, decat sa patesti ceva rau.
  • Statuia lui Aranka Gyorgy - Targu Mures: Din intamplare - Din intamplare tocmai am trecut prin zona. Din intamplare banca respectiva din micutul parc era libera.
  • Cetatea Liteni: Cetatea Liteni - Catarat si cache la sfarsitul saptamanii.I
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: In drum spre serviciu - Am gasit geocutia pe la ora 8:00, in drum spre serviciu. Multumesc.
  • Varful Piatra Mare: Multi jnepeni - Desi era spre inserat, multi turisti se bronzeaza la varf. Am pornit in cautarea comorii, dar am sasit doar o doza de bere.
  • Orasul de Floci: Hai sa-i zicem flocaiala - Trebuie sa recunosc ca nu am cautat cutia, insa plimbarea prin vechiul Targ de Floci a meritat. Stiam cate ceva despre el, mai precis partea legata de Mihai Viteazu.
  • Viscri: Viscri - Am ajuns la biserica fortificata din Viscri in ultimul moment, deoarece din cauza unei pauze de masa, biserica este inchisa intre orele 14 si 16. Am reusit totusi sa vizitez biserica si sa fac cateva poze frumoase.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Un lac activ - Lacul Filigeni nu a secat, si pentru un timp oarecare, va ramane lac. Este alimentat de un paraias permanent.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Refugiul Varful Ascutit? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.