Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas

Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas | Unde este acest loc?

Cunoscuta si sub numele Mana cu Cinci Degete, Mana Dracului este o formatiune stancoasa formata din cinci turnuri de inaltimi diferite, dar cu o baza comuna, fiind relativ detasata fata de stancaria din jur, ceea ce-i confera personalitate...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Mana Dracului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stanca Mana Dracului Muntii Ciucas! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Dalghiu, se afla la 4.92 km distanta.
Cazare

Cazare Dalghiu (Vama Buzaului, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Dalghiu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.05 km distanta: Stanca Mana Dracului in noiembrie - Muntii Ciucas (6 poze).
14714755901100
14714755911101
14714755921102
14714755941103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Stanca Mana Dracului Muntii Ciucas?
Saua Chirusca. Saua Gropsoarele. La 3.9 km. Varful Bratocea din Jos. La Rascruce. La rascruci de vremuri - Fiind in plin sezon de inflorire a bujorului de munte, zona e plina de admiratori. Cheile Strambu. Coltii Bratocei. Curmatura Stanii. Cascada Pirusca. Izvorul din Poiana Bratocea. Piatra Laptelui. Varful Gropsoarele. 883 m -, al Muntilor Ciucas, formand impreuna cu Varful Zaganu - 1. Gropsoara mai inalta - Ciucas-Relaxare de la munte. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izbucul din Valea Stanii.

Stanca Mana Dracului Muntii Ciucas in limba maghiara - magyarul: ördög keze-szikla Csukás-hegység

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Stanca Mana Dracului
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Ciucas
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Muntii Ciucas si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stanca Mana Dracului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Varful Ciucas
  Varful Ciucas
  Cu cei 1.
  Babele la Sfat
  Babele la Sfat
  Sub acest nume sunt cunoscute doua formatiuni stancoase ce fac parte din multitudinea de stanci de pe piciorul sud-estic al Varfului Ciucas, numite Tigaile Mari, de aici si numele culmii respective.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.