Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului

Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului | Unde este acest loc?

In apropierea iesirii din Cheia Pisicii, in Valea Cheii putem intalnii formatiuni stancoase interesante...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Fotelul uriasului 1 Fotelul uriasului 2 Clepsidra Chip uman din profil 5615 Spre cabana Curmatura. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stancile din Valea Cheii Piatra Craiului! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stancile din Valea Cheii - Piatra Craiului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Magura, se afla la 3.02 km distanta.
Cazare

Cazare Magura (Moieciu, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Magura, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 1.77 km distanta: Prapastiile Zarnestilor - Muntii Piatra Craiului (16 poze).
14714734651100
14714734691101
14714734701102
14714734711103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Stancile din Valea Cheii Piatra Craiului?
Izvorul La Gavan. Varful Timbalul Mic. La 2.7 km. Izvorul La Botorog Judetul Brasov. Varful Sbirii. Refugiul Sperantelor Cioranga Mare. (atractie turistica si geocutie) Varful Caldarii Ocolite. La 3.3 km. Turnuletul cu Poarta. Stanca Turnuletul cu Poarta se afla in apropiere de Malul Galben, la baza peretelui de stanca care porneste spre sud. (geoobiectiv cu geocutie)
Refugiul Diana.

Stancile din Valea Cheii Piatra Craiului in limba maghiara - magyarul: Szoros-patak sziklái Királykő hegység

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Stancile din Valea Cheii
 • Localizare pozitie pe harta Piatra Craiului
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Piatra Craiului si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stancile din Valea Cheii? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cheia Pisicii
  Cheia Pisicii
  La aproximativ 2 km de la intrarea in Cheile Zarnestilor dinspre Zarnesti, ajungem la intersectia cu valea Vladusca, respectiv la intrarea in cheile inguste ale acesteia, Cheia Pisicii.
  Prapastiile Zarnestilor
  Prapastiile Zarnestilor
  Prapastiile Zarnestilor reprezinta unul dintre importantele obiective turistice ale Pietrei Craiului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.