Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Tipia Ormenisului - Racos - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Tipia Ormenisului - Racos | Unde este acest loc?

Tipia Ormenisului - Racos...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Tipia Ormenisului Racos! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Tipia Ormenisului - Racos si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Racos, se afla la 4.83 km distanta.
Cazare

Cazare Racos (Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Racos, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0 km distanta: Cavitatile din Tipia Ormenisului - Muntii Persani (24 poze).
14714768601100
14714768621101
14714768641102
14714768661103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Tipia Ormenisului Racos?
Locul fosilifer Ormenis. Ormenis. La 6.7 km. Comuna Ormenis este situata in partea de nord-vest a judetului Brasov, la 45 km de municipiul Brasov, la confluenta zonei numita Tara Barsei cu zona Oltului mijlociu, despartite de defileul Oltului intre Racos si Augustin. (geoascunzis)
Cheile Dopca. Ulmul din Capeni. Acest arbore a fost ales arborele anului in 2011 in Romania. Ceea ce era afara, era si inauntru - Am inconjurat ulmul de cateva ori, cautand in toate cavitatile posibile.
Apata. La 8.4 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Ruinele cetatii Reka. Cetatea Reka, reconstituire - Sub numele Cetatea Reka sunt cunoscute atat ruinele asa-numitului Turn de Vest (azi, reconstituit) al sistemului de fortificatii din pãdurea Rica/Rika (Dl. (obiectiv turistic cu geocutie) Fortificatiile din Padurea Rica. Ascunzisul a fost defrisat - Intr-o drumetie in circuit, mai lungã, am ajuns, nesperat de usor, la Cetatea lui Attila (conform unei credințe locale). Biserica ortodoxa. Biserica ortodoxa, care se inalta la vest si deasupra satului, a fost sfintita in 1982 cu hramul Sfantei Cuvioase Paraschiva.

Tipia Ormenisului Racos in limba maghiara - magyarul: Ürmösi Töpe

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Tipia Ormenisului
 • Localizare pozitie pe harta Racos
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Racos si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Tipia Ormenisului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Fortareata lui Mihai
  Fortareata lui Mihai
  Fortareata lui Mihai, de langa Mateias.
  Coloanele de bazalt de la Racos
  Coloanele de bazalt de la Racos la 3.68 km
  GR0141 Coloanele de bazalt de la Racos

  Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.