Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Viscri - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Viscri

Viscri | Unde este acest loc?

Biserica este inchisa intre orele 14-16...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica fortificata Viscri Trepte Altar 2747 2749 Fereastra 2751 Bastion Usa Bastion Acoperis. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Viscri! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Viscri si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Viscri, se afla la 0.55 km distanta.
Cazare

Cazare Viscri (Bunesti, Brasov)


Vezi oferte de cazare langa Viscri, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 22.06 km distanta: Piramidele de la Sona (10 poze). Depresiunea Fagarasului (Tara Fagarasului, Tara Oltului, valea raului Olt).
14714742651100
14714742661101
14714742671102
14714742681103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Viscri?
Cloasterf. Usor de gasit - Dupa o mica deviere de la soseaua nationala. (obiectiv turistic cu geocutie) Primaria si scoala. La 14.8 km. Moara de apa Judetul Brasov. Fosta moara de apa din Homorod se afla la 500 m nord-est de confluenta Homoroadelor, sub cimitirul ortodox, pe partea nordica a drumului judetean DJ132 dinspre Mercheasa.
Vulcanii Noroiosi. Vulcanii noroiosi (izvoarele noroioase) se afla intre localitatea Homorod (Hameruden), dealurile Griedenreeg si Kohlenreeg. (geoascunzis)
Daia. (obiectiv interesant cu geocutie)
Castelul Haller. La 18.4 km. (atractie turistica si geocutie) Biserica evanghelica lutherana. La 18.4 km. Biserica fortificata din Darjiu. Darjiu - In data de 30 iulie 2010, am gasit geocutia avand codul GCDERZ, ascunsa langa satul Darjiu. Castelul Guthman-Valenta. Cladirea cu un singur nivel se presupune ca a fost construita in anul 1553, iar in secolul al XVIII-lea a fost modificata.
Microcanionul in bazalt. Este formata din stanci bazaltice, care s-au format din curgeri de lava in urma cu aproximativ 1 milion de ani.
Lacul Bradeni. Piramidele de langa Apold. Interesant - Interesante piramide.

Viscri in limba maghiara - magyarul: Erődtemplom Szászfehéregyháza

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Brasov
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Viscri
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Viscri - Am ajuns la biserica fortificata din Viscri in ultimul moment, deoarece din cauza unei pauze de masa, biserica este inchisa intre orele 14 si 16...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Viscri? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Peretele de stanca de langa Rupea
Peretele de stanca de langa Rupea
De la cetatea Rupea spre nord-vest, la 1 km distanta, pe malul stang al paraului Fiser, la o distanta de numai 100 m de drumul national DN13, putem vedea un perete de stanca spectaculos.
Mesendorf
Mesendorf la 9.27 km
GR0529 Mesendorf

Stii locuri de vizitat din judetul Brasov, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.