Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Herastrau

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Herastrau - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Sub stanca piatra stanca mesei carta
Sub stanca
Bisericuta noua de langa bisericuta veche bogdana manastire cimitir
Bisericuta noua de langa bisericuta veche
Turnul bisericii Mosna Meschen
Turnul bisericii
Ciumani Ciumani Belvedere Veresvirag
Ciumani

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Herastrau!

>>> Vizitati Lacul Herastrau si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Municipiul Bucuresti, se afla la 5,37 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Municipiul Bucuresti: 188
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Rezervatia de zimbri Neagra Bucsani
Rezervatia de zimbri Neagra, infiintata in 1981, se afla la est de satul Bucsani.
Lacul Comisani
Lacul Fulga Lacul Catrunesti Lacul Peris Lacul Paulesti Balastiera Tei-Clinceni Domnesti Lacul Tei Lacul Pescaria Mitreni Lacul Mihailesti Lacul Mogosoaia Balta Saraturi Salciile Lacul Cretuleasca Acumularea Berceni Lacul Pasarea Afumati
Raiul animalelor Catelu Glina
Este primul cimitir de animale de companie din tara, si inca din 2003 ofera servicii funerare pentru animalele de companie.
Balta Albele Lacul Bitina Lacul Singureni Lacul Sindrilita Lacul Lucianca Niculesti
Podul prabusit si disparutPodul prabusit si disparut
Apoi am abandonat acel ascunzis, in schimb a fost inlocuita de o alta cutie, apropiata. Un loc interesant cu un pod neterminat, un pod prabusit si un podet suspendat.
Lacul Zmeu Crevedia Lacurile Tancabesti
Cimitirul afurisit Lehliu
Cimitirul afurisit se afla in partea de est a satului Lehliu, in apropierea lacului Lehliu I, langa drumul care duce spre Sapunari.
Lacul Blejesti-Sericu Lacul Tunari Lacul Parepa-Manastire Lacul Zmeului Ciocanesti Valea Ciresului
Ansamblul medieval Curtea Veche
Se afla in sectorul 3, pe strada Franceza numarul 31.
Lacul Buftea Buciumeni Balta Ratei
Mlastina NeajlovuluiMlastina Neajlovului
Din mlastinile Neajlovului din vechime au ramas putine locuri.
Lacurile Ganeasa Lacul Ochiul Boului Lacul Sarulesti Raduta
Cruce de piatra din 1852
La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852.
Lacul Ilfoveni Lacul Intre Sate Salciile Lacul Nana Lacul Ciuperceni
Ansamblul Bisericii Curtea Veche
Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
Lacul Cernica Lacul Caldarusani Lacul Pleasa Balta Facau Lacul Petrachioaia
Carnetelul calatoruluiCarnetelul calatorului
Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie.
Lacul Mitreni Lacul Greaca Cercani Lacul Butimanu Balta cu Peste Clinceni Balta Boldesti Gradistea Lacul Poeni Lacul Zavoiul Orbului Balta Pasarea Cozieni-Pustnicu Lacul Buturugeni Lacul Branesti
Manastirea TiganestiManastirea Tiganesti
Geocutia finala a disparut si am inlocuit-o.
Lacul Brosteni
Statuia lui Mark Twain - Parcul Herastrau
A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef.
Lacul Moara Salciile
Valori naturale - Bucuresti
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Herastrau
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cascada de apa termala - Toplita: Apa termala de la Cascada Toplita s-a evaporat - Poate, dezamagiti de lipsa de apa - practic, lipsa cascadei, dar, mai ales, de mizeria din jur, n-am depus suficient interes pentru gasirea geocutiei.Pentru cei care vor mai ajunge la cascada atasam cateva fotografii cu aspectul constatat de noi, pentru a mai atenua din eventuala lor deziluzie.
  • Buteasa - Muntii Bihor: Cutia de pe Buteasa - Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita.
  • Biserica de lemn din Bucea: Cruce - Am gasit cutiuta in drum spre Cluj. La drum e o biserica mai mare, pe linga care am parcat apoi am urcat la biserica mica.
  • Geo Negoiu - Muntii Fagaras: La mare altitudine - Am reusit sa ajung in sfirsit si la aceasta cutie aflata pe Negoiu. Am parcurs un frumos traseu.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Excursie de dupa-masa - Nu as fi crezut ca o sa gasim in apropiere de orasul Odorheiu Secuiesc un loc atat de potrivit pentru o excursie de dupa-masa. Initial am cautat geocutia pe baza coordonatelor date, la aproximativ 28 m de ascunzisul real.
  • Cascada Bigar: Paralela 45 - Fiind aproape de DN57B, a fost destul de usor de gasit. Cascada este considerata una dintre cele mai frumoase din Europa.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Cutiuta nu conteaza - Foarte frumos comentariul, mi-a facut placere sa-l citesc. Ma bucurat faptul, ca in sfarsit cineva a ajuns aici, poate datorita si acestui ascunzis.
  • Zagon: Sarbatori pascale - Am gasit geocutia ascunsa in gradina Mikes din Zagon, cu ocazia sarbatorilor pascale. Dupa ce treci de cateva porti, ascunzisul poate fi gasit foarte usor.
  • Cetatea Coltesti: Gasit de Acasenii - Gasit azi de Alex Faur, Cristi Faur si Manu.
  • Concretiuni de Feleac: Multumesc - Am gasit cutia impreuna cu dadfac.
  • Morile de apa - Eftimie Murgu: Intr-o zi cu ploaie continua - Nu am pornit intr-o excursie, dar am avut un drum prin zona. Ploua continuu, asa incat nu am putut sa fac o drumetie mai lunga.
  • Statuia marelui povestitor Benedek Elek: O banca ca in povesti - Nu am putut sa caut linistit. Statea cineva pe banca, si nu vroia sa se miste, sa plece.
  • Piatra Tarcii - Odorheiu Secuiesc: Gasita - Am gasit aceasta geocutie.
  • Varful Harghita Madaras: Fara coordonatele ascunzisului - Am ajuns pe varf venind de la Cetatea Racu. Dupa ce am trecut pe la Piatra Tabulata, plecati fiind din Siculeni.
  • Transalpina: Prima mea cutie gasita - Pe intuneric si fara sa stiu de existenta ei. De multa vreme vreau sa ma implic in aceasta activitate, acum am o motivatie puternica, am gasit un travel bug.
  • Piatra cu caldare mare - Piatra Soimului - Oituz: Caldarea Mare din Piatra Soimului a fost cu plin - Cunoscand bine locatia, ne-a fost usor sa gasim ascunzisul. A fost usor de gasit si geocutia.
  • Zoo Targu Mures - Platoul Cornisa - Targu Mures: In sfarsit - In sfarsit am gasit si eu cutia.
  • Biserica evanghelica fortificata - Mosna: Biserica - Am cautat de mai multe ori (degeaba) cutiuta de aici. Locul este frumos renovat.
  • Sarea lui Buzau: Poate cam in goana trenului - Poate am cautat cam grabit cutia de n-am gasit-o, desi am cercetat destul de amanuntit subsolul indicat in fotografie si de coordonate. Cat despre obiectiv, din cauza dezinteresului total al autoritatilor (dar care se lauda cu existenta sa), la care se adauga mizeria antropica de nestavilit, acesta pare a nu oferi nimic deosebit vizitatorului.
  • Lacul Spalatorul de pietre - Racu: Locul se afla sub constructie - Geocutia poate fi gasita destul de usor. In prezent se lucreaza acolo, s-ar putea sa darame barajul.
  • Viaductul Mina: De la un ascunzis la altul - Fotografia ascunzisului, ca si indiciul oferit, sunt suficiente. Inclusiv pentru satisfactia cautarii si descoperirii, pentru a gasi geocutia.
  • Cascada Duras - Muntii Tarcaului: Modificari descriere - Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Vurpar: Gasita - Am gasit triunghiul si cutiuta.
  • Baia Hammas - Paraul Jombor: Bronz secuiesc - Ce bine, chiar daca eu sunt gazda ascunzisului, am putut sa caut geocutia ascunsa de proprietarul cutiei. Cautand ascunzisul, am gasit aici o plasa pentru fluturi (un alt joc).
  • Arboretumul din Simeria: Frumos - Din pacate nu am gasit cutia, dar locul mi-a placut foarte mult. Am petrecut 2 ore plimbindu-ne prin parc.
  • Poiana Alba: Poiana Alba in noiembrie - Chiar daca initial eu am fost cel care a incercat sa miste piatra care ascundea geocutia, din cauza ca aceasta nu s-a miscat, am inceput sa caut in alta parte. Pana la urma cutia a fost gasita in acest loc.
  • Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi: Cutie noua la Stanca Bufnitei - Am fost din nou la Stanca Bufnitei. Prilej cu care am cautat din nou cutia, dar tot fara succes.
  • Ruinele bisericii reformate Benic: Am gasit cutia - Am luat o scoica si o piatra, am pus un breloc racheta de tenis-lanterna si un dinozaur Danonino. Multumim pentru ascunzis.
  • Parcul Pompierilor - Baile Tusnad: Plimbare prin Baile Tusnad - Cu ocazia plimbarii mele prin Baile Tusnad am gasit si aceasta geocutie.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Ref cutie Podul lui Stefan cel Mare - In primul rand atentie sa nu treceti peste pod si sa nu realizati. Eu asa am patit.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Herastrau? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din bucuresti, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.