Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Manastirea Poiana Marului - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Manastirea Poiana Marului

Manastirea Poiana Marului | Unde este acest loc?

Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Venind spre manastire Manastirea Poiana Marului Biserica mare văzută din față Biserica mare văzută din spate Pictura exterioara Inscriptie sculptata în lemn Biserica veche Iaz. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Manastirea Poiana Marului! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Manastirea Poiana Marului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sindrila, se afla la 1.39 km distanta.
Cazare

Cazare Sindrila (Bisoca, Buzau)


Vezi oferte de cazare langa Sindrila, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.98 km distanta: Grunjul de la Manzalesti (4 poze). Grunjul de la Manzalesti este alcatuit din tuf dacitic, care provine din cenusa vulcanica.
14714765161100
14714765171101
14714765221102
14714765261103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Manastirea Poiana Marului?
Grunjul de la Manzalesti. Grunjul de la Manzalesti este un munte micut si alb, care se ridica singuratic din albia raului, chiar pe marginea drumului spre Lopatari. (geoobiectiv cu geocutie)
Pesterile in sare. Gasim aici 27 de pesteri mai mari de 10 m, care insumeaza 2169 m lungime si 300 m denivelare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Lacul Meledic. La 11.4 km. Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic. (geoascunzis)
Sfinxul din Bustea. Declarat monument al naturii, este vizibil de la mare departare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Odaia de pe Piatra. Pe plaiurile sudice terminale ale Muntilor Vrancei, acoperite de fanete sunt imprastiate așa-zise adai.
Muntele de sare de la Lopatari. La 12.8 km. Dupa un izvor alb si sarat se afla un intreg munte de sare, cu rape brazdate de sarea iesita la suprafata si plini cu bolovani acoperiti cu spuma alba.
Crucea Eroilor. O monumentala cruce de beton a fost ridicata in satul Poienita, comuna Dumitresti in cinstea eroilor din Primul Razboi Mondial.
Focul Viu din Terca. Focul Viu de pe un deal din localitatea Terca, comuna Lopatari, arde fara intrerupere si poate fi admirat oricand, dar mai ales seara.
Piatra Mortatului. Culmea principală a Masivului Ivanetu, intre radacina ei din culmea principala a Muntilor Vrancei si Varful Ivanetu este una calma.
Vulcanii noroiosi. Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau. Cutie dezactivata - Momentan cutia este dezactivata.
Focul Viu. Focurile Vii reprezinta unele dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale, nu foarte multe in tara noastra, cele despre care stim noi fiind concentrate in Subcarpatii Vrancei.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Buzau
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Manastirea Poiana Marului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Manastirea Poiana Marului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Lacul Ograzii
  Lacul Ograzii
  Este un frumos lac, datorita marii poieni care il inconjoara sub forma unei polii si aflata sub dealurile Sindrila (est) si Piatra Ograzii (vest).
  Piatra Matei
  Piatra Matei
  Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia.

  Stii locuri de vizitat din judetul Buzau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.