Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Muntele de sare de la Lopatari - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Muntele de sare de la Lopatari

Muntele de sare de la Lopatari | Unde este acest loc?

Muntele de sare de la Lopatari se afla la intrarea in localitate, pe dreapta. Dupa un izvor alb si sarat se afla un intreg munte de sare, cu rape brazdate de sarea iesita la suprafata si plini cu bolovani acoperiti cu spuma alba...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Muntele de sare Izvor alb si sarat Rape brazdate cu sare Varful rapei Pereti de sare. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Muntele de sare de la Lopatari! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Muntele de sare de la Lopatari si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sareni, se afla la 0.36 km distanta.
Cazare

Cazare Sareni (Lopatari, Buzau)


Vezi oferte de cazare langa Sareni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.42 km distanta: Muntele de sare de la Lopatari (8 poze).
14714765361100
14714765371101
14714766381102
14714766391103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Muntele de sare de la Lopatari?
Odaia de pe Piatra. Pe plaiurile sudice terminale ale Muntilor Vrancei, acoperite de fanete sunt imprastiate așa-zise adai. (geoobiectiv cu geocutie)
Piatra Mortatului. Culmea principal„ a Masivului Ivanetu, intre radacina ei din culmea principala a Muntilor Vrancei si Varful Ivanetu este una calma. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacul cu Ciuciur Judetul Buzau. Lacul cu Ciuciur se afla la marginea nord-vestica a satului Recea al comunei Bisoca, aparand pe unele harti si cu numele Moldoveanului. (geoobiectiv cu geocutie)
Complexul rupestru. Complexul rupestru - Valea Calugarului - Braesti.
Lacul Sarile. Localitatea Sarile este un sat apartinator comunei Bisoca accesibil pe un drum comunal pietruit - accesibil pentru orice autovehicule - ce vine din drumul judetean ce leaga Vintila-Voda de Bisoca, drum in curs de modernizare. (geoobiectiv cu geocutie)
Grota Casoaia. Grota Casoaia - Valea Cerbului - Braesti.
Lacul Ograzii. Este un frumos lac, datorita marii poieni care il inconjoara sub forma unei polii si aflata sub dealurile Sindrila (est) si Piatra Ograzii (vest).
Culmea Ghiocei. La 12.1 km. Culmea Ghiocei - Ruginoasa.
Manastirea Poiana Marului. Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene.
Schitul Sarile. Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului.
Zidul Uriasilor. Vulcanii noroiosi. Cutie dezactivata - Momentan cutia este dezactivata. Lacul de sub Schitul Dealu Sarii. Schitul Dealu Sarii se afla pe teritoriul satului omonim (comuna Jitia).
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Buzau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Muntele de sare de la Lopatari
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Muntele de sare de la Lopatari? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Lacul Meledic
  Lacul Meledic
  Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic.
  Pesterile in sare
  Pesterile in sare
  Pesterile in sare 6S Manzalesti si Pestera cu trei intrari sunt cele mai mari pesteri din zona.

  Stii locuri de vizitat din judetul Buzau, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.