Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Pestera Gaura cu Musca - Coronini - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Pestera Gaura cu Musca - Coronini

Pestera Gaura cu Musca - Coronini | Unde este acest loc?

Pestera Gaura cu Musca - denumiri alternative Pestera cu muste, Pestera Coronini, Fliegenhole, Grotte de Golubatz - se afla in Cleantu Mare, versantul Dunarii, in aval de Stanca Babacaia. In fata intrarii se afla un izvor cu apa de baut...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dinspre drum Fereastra Drum pe malul Dunarii Tufuri calcaroase Galeria inferioara activa Fortificatie Lilieci Priveliste din galeria activa Fortificatie interioara Deschidere naturala Zid interior. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pestera Gaura cu Musca Coronini! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Pestera Gaura cu Musca - Coronini si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sfanta Elena, se afla la 1.92 km distanta.
Cazare

Cazare Sfanta Elena (Coronini, Caras-Severin)


Vezi oferte de cazare langa Sfanta Elena, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 26.69 km distanta: Tunelurile Nerei - Muntii Aninei (12 poze).
14714720331100
14714721871101
14714721881102
14714721891103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pestera Gaura cu Musca Coronini?
Poiana Rudina. Pod peste Nera. Ruinele manastirii Sirinia. La 25.5 km. Casa Verde Judetul Caras-severin. In anul 2014 casuta a ajuns pe primul loc in topul The Natural Homes, a celor mai frumoase casute de cob din lume.
La Carlige. La 26.2 km. Canionul Valea Rea. Tunelurile Nerei. Postare fotografii - Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. (obiectiv turistic cu geocutie) Cascada printesei Sirinia. Talpa lui Hercule. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie)
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Pestera Gaura cu Musca
  • Localizare pozitie pe harta Coronini
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  • Mergand intr-o excursie - Cu prietenii mei i3senii din Iasi, intr-o excursie pe Clisura Dunarii, am oprit si in zona Pesterii Gaura cu Musca...

Ai ajuns in Coronini si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pestera Gaura cu Musca? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Stanca Babacaia
Stanca Babacaia
Stanca Babacaia - denumiri alternative Babacai, Baba Gaia, Baba Geea) - este un pinten de stanca din Dunare, langa localitatea Coronini, care se inalta cu 7 m deasupra nivelului apei.
Cascada Susarei
Cascada Susarei la 21.99 km
GR0538 Cascada Susarei

Stii locuri de vizitat din judetul Caras-Severin, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.