Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Belvedere est - Padurea Hoia - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Belvedere est - Padurea Hoia | Unde este acest loc?

Belvedere est - Padurea Hoia..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Belvedere est Padurea Hoia! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Belvedere est - Padurea Hoia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Baciu, se afla la 3.24 km distanta.
Cazare

Cazare Baciu (Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Baciu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 7.93 km distanta: Concretiunile sferoidale de la Feleac (18 poze). Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si ouale de Feleac.
14714791031100
14714791051101
14714791071102
14714791091103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Belvedere est Padurea Hoia?
Lumea pierduta din gradina botanica. Lumea pierduta din gradina botanica Alexandru Borza - Cluj. I am just curious - How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica reformata de pe strada Lupului. Biserica a fost construita ca manastire a calugarilor minoriti franciscani, la indemnul si cu sprijinul regelui Matias Corvinul, incepand cu a doua jumatate a secolului al XV-lea.
Bastionul Croitorilor. La 3.7 km. Clujul medieval era înconjurat de un zid de aproximativ patru kilometri care avea peste 2o de bastioane. Bastionul croitorilor - Este un privilegiu ca am mai prins acest turn in piciore dupa atata amar de vreme.
Fabrica de pensule. Turnul cu pantofi. Turnul cu pantof aflat in incinta fostei fabrici de piele Renner, a fost unul dintre simbolurile Clujului. Turnul cu pantofi - U
Universitatea de Arta si Design. La 5.3 km. Acestea se adauga celor traditionale: Pictura, Sculptura, Grafica, Ceramica-Sticla-Metal, Arte Textile, Design avand si o sectie de pictura cu sediul la Sighisoara. Geocutie flexibila - O geocutie foarte flexibila! Multumesc Zbuciumel.
Copacul Cerbul Minune. Multi au auzit despre acest copac, dar putini l-au vazut personal. Succes - Am gasit si aceasta geocutie. (obiectiv interesant cu geocutie)
Manastirea franciscana Alverna. Manastirea franciscana Alverna se afla la marginea din sud-est a orasului Cluj-Napoca, pe dealul Becas, la inceputul strazii Fagului.
Cetatea Fetei. Numele cetatii provine dintr-o legenda locala. Cetatea Fetei - Floresti - Intr-o zi frumoasă de sămbătă, am găsit această geocutie. (obiectiv interesant cu geocutie)
Baile Someseni. Baile Someseni si-au trait zilele de glorie în anii 1930, imediat dupa ce au fost preluate de dr.
Concretiuni de Feleac Judetul Cluj. Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si concretiuni de Feleac. Intr-o excursie cu bicicleta - Impreuna cu copiii mei am gasit comoara. (geoascunzis)
Izvorul Bilascu. La 8 km. Se ascunde la doar un kilometru de Casele Micesti. Am gasit cutia impreuna cu dadfac - Are nevoie de mentenanta.

Belvedere est Padurea Hoia in limba maghiara - magyarul: Keleti kilátó Hója-erdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Belvedere est
 • Localizare pozitie pe harta Padurea Hoia
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Padurea Hoia si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Belvedere est? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu
  Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu la 1.32 km
  GR0179 Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca
  Parcul Colina
  Parcul Colina
  Parcul Colina se afla la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea, se extinde pe suprafata destul de mare dar numai o suprafata mica este intretinuta corespunator, dar poate fi o plimbare pacuta pentru cei care vor sa scape de zgomotul orasului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.