Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Biserica reformata - Vistea - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica reformata - Vistea

Biserica reformata - Vistea | Unde este acest loc?

Biserica reformata-calvina a fost construita dupa anul 1241 de catre episcopul Petrus, in stil romanic. Din constructia romanica originala s-au mai pastrat numai portalurile de sud si de vest, precum si portalul sacristiei...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Trepte Interiorul bisericii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica reformata Vistea! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Biserica reformata - Vistea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Vistea, se afla la 0.14 km distanta.
Cazare

Cazare Vistea (Garbau, Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Vistea, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 12.91 km distanta: Laguna Albastra - Aghiresu (24 poze).
14714719141100
14714719161101
14714719191102
14714719211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica reformata Vistea?
Dealul Hoia.
Cetatea Fetei. Cetatea Fetei a fost o cetate construita in apropiere de localitatea Floresti. Cetatea Fetei - Floresti - Intr-o zi frumoasă de sămbătă, am găsit această geocutie. (geoascunzis)
Tunelul Verde al Dragostei. Avenul Dobru Huda Tatarilor Judetul Cluj. Mina evreilor. Parcul de sculpturi Arkhai. Constructia parcului terasat pe trei nivele a inceput in 2008, iar pe 29 iunie 2014 si-a deschis oficial portile.
Stanca Barlogul Lupilor. (obiectiv turistic cu geocutie) Parcul Colina. Parcul Colina se afla la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea, se extinde pe suprafata destul de mare dar numai o suprafata mica este intretinuta corespunator, dar poate fi o plimbare pacuta pentru cei care vor sa scape de zgomotul orasului. Colina - N
Plop negru. Statuia Sfantului Donath. Statuia Sfantului Donath este amplasata in cadrul Parcului Etnografic Romulus Vuia, sectia in aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

Biserica reformata Vistea in limba maghiara - magyarul: Reformatus templom Magyarvista

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Cluj
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Biserica reformata
 • Localizare pozitie pe harta Vistea
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Pana la urma - Locul cutiei este oarecum expus, si tot timpul am avut emotii sa nu apara cineva...
 • Sambata - Am gasit aceasta geocutie, cu ocazia unei excursie cu bicicleta...

Ai ajuns in Vistea si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica reformata? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Dealul Cetatii
Dealul Cetatii
Pe Dealul Cetatii de langa localitatea Mera vom gasi un sit arheologic, inscris pe lista Monumentelor Istorice ale Judetului Cluj.
Cheile Baciului
Cheile Baciului
Formand granita de nord-est a padurii Hoia, Valea Lunga strabate calcare eocene si formeaza Cheile Baciului, cu versanti asimetrici (partea nordina este stancoasa si abrupta, cu roci fosilifere, drept care a fost declarata rezervatie naturala, iar partea sudica este ocupata de padure).

Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.