Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Biserica reformata - Vistea

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Biserica reformata - Vistea - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Acul din Valea Urzicii 2 Valea Urzicii
Acul din Valea Urzicii 2
Vedere de pe Dl. Șindrila Lacul Ograzii
Vedere de pe Dl. Șindrila
Monumentul Victoriei de la Tisita-2 tisita moument oscar han
Monumentul Victoriei de la Tisita-2
Casa traditionala 1 valea boros pensiune
Casa traditionala 1

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica reformata Vistea!

Vizitati Biserica reformata - Vistea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Vistea, se afla la 0,14 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Vistea: 7
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Belvedere
Cetatea Liteni Am fost la cetatea Liteni cu bicicleta. Am gasit geocutia ascunsa la Cetatea Liteni, cu ocazia participarii la Congresul National de Speologie 2009 Cluj. Avenul Dobru Huda Tatarilor Lacul Taga Mica
Poiana Rotunda Padurea Hoia
Se intinde pe o suprafata de aproximativ 295 hectare, iar cel mai inalt punct se afla pe Dealul Hoia, la altitudinea de 506 m.
Biserica de sub lac Belis-Fantanele Padurea Sloboda Lacul baraj Somesul Rece Cosul Hilii Via ferrata Cheile Turzii
Pestera de la Poarta Zmeilor Am gasit aceasta geocutie cu ocazia unei excursii in zona. Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului Canionul Rasca Lacul Tarnita Sfinxul Carnic Rosia Montana Lacul Taureni Biserica de lemn Ciumarna
Pestera Studentilor Muntii Trascau :) am gasit-o azi. Mina medievala fier Lucaci Paraul Alunis Lacul Baltoaca Pasul Ponor
Piatra CetiiPiatra Cetii
Am lasat un fluier rosu si un micro sd card de 512 mb cu harta romaniei 3d free de pe openmaps preinstalata. Am depus geokretul geokopacz03.
Biserica reformata Turda
Gradina agrobotanica Iuliu Prodan
Pe o suprafata de aproape 7 hectare detine peste 1800 de specii vegetale.
Fabrica de pensule
Proiectul a fost initiat in 2009 de un grup de artisti, producatori si manageri culturali din Cluj.
Piatra DespicataPiatra Despicata
Piatra Despicata, Rosia Montana.
Stanca Barlogul Lupilor Lacul Tarnita
La Plese Dancu
Un deal fara vegetatie, care prezinta forme deosebite.
Balta Mica Dej Lacul Padureni-Ciurila Izbucul Ponor Taul Cornei Biserica unitariana Rosia Montana
Izbucul Gura Apei Valea Gardisoara
Are o dezvoltare de 69 m, si o denivelare totala de 18 m.
Locul fosilifer Corusu Galeriile romane Cotetul Dobrestilor
Salina Turda
In momentul vizitarii salinei, nu am stiut ca exista o cutie in acest loc, dar cele vazute m-au incantat si consider acest loc o realizare a statului roman, fiind unica in tara.
Varful Rotunda
Biserica de lemn din Bucea Am gasit cutiuta in drum spre Cluj. Varful Vladeasa Lacul Mocirlos
Ferma de lavanda si baie sarata Cojocna
In fiecare an se organizeaza aici un festival, care inseamna un weekend de trei zile.
Biserica reformata Turda-Veche
Edificiul a fost construit la inceputul secolului al XV-lea, pe vremea imparatului Sigismund de Luxemburg (1387-1437), totodata suveran al Regatului Ungariei, pe amplasamentul unei si mai vechi biserici.
Pod natural
Parcul Colina ClujParcul Colina Cluj
Poteca nu stiu cum se poate numi poteca, dar este un loc bunicel. O plimbare scurta pana la marginea orasului. Am identificat locatia geocutiutei.
Lacul Rotund
Cheile Tureni Traseu vizitare tip via ferrataCheile Tureni Traseu vizitare tip via ferrata
Relieful ariei naturale protejate este unul spectaculos si salbatic, iar noul traseu ingust si accidentat, vizitatorii traind senzatii unice.
Molhasul Mare de la Izbuc Lacul Darvastau Cojocna
Copacul Cerbul Minune Padurea FagetCopacul Cerbul Minune Padurea Faget
Am gasit si aceasta geocutie.
Lacul Tarzan
Cripta Beldi de Ozun Cluj-Napoca
Se presupune ca forma de piramida a mormantului are legatura cu masoneria.
Peninsula Farcasului Lacul Tarnita Lacurile Geaca
Cetatea Varjuvar Ma incapatanez sa ajung la Varjuvar de vreo doi ani. Intr-o excursie cu bicicleta am gasit geocutia de la Varjuvar.
Biserica de lemn din Zimbor
Dintre trasaturile vechi pot fi mentionate fereastra cu oblon prins in structura peretilor, piciorul de altar sculptat in forma de potir.
Turnul cu pantofiTurnul cu pantofi
Am gasit usor aceasta geocutie.
Turnul cu ceas Biserica Sfantul Mihail
Edificiul a fost ridicat in Piata Centrala din Cluj si se numara printre monumentele emblematice ale orasului.
Mina evreilor Agarbiciu
Piramida mortuara Mauksch-Hintz Cluj-Napoca
Monumentul funerar construit in forma unei piramide a fost realizat din blocuri de piatra.
Izbucul din Valea Seaca Gradina zoologica Turda Santejude Vale
Obiective cultural-istorice - Judetul Cluj
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Biserica reformata
  • Localizare pozitie pe harta Vistea
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Sambata - Am gasit aceasta geocutie, cu ocazia unei excursie cu bicicleta.
  • Pana la urma - Locul cutiei este oarecum expus. Si tot timpul am avut emotii sa nu apara cineva.
  • Bucin: Gasita - Am gasit geocutia.
  • Cetatea Deva: Cetatea Deva - Cine nu a vizitat macar o data cetatea Devei. Acum este foarte comod profitand de tehnica avansata - telecabina si mai ales ca e renovata si mult mai sigura de vizitat.
  • Cetatea Heret - Malnas: Cetatea Heret - Nu a fost foarte greu sa gasesc cutia. Am fost cu bicicleta, a fost fain.
  • Cetatea Rakoczi - Pasul Oituz: Pasul Oituz - Am gasit aceasta cutie pe 5.09.
  • Manastirea Cerbu: Manastire langa padurea Topolog - Dupa ce am facut o plimbare in padurea Topolog, si am gasit boboci de bujori, m-am oprit la Manastirea Cerbu. Aici, acum doi ani nu am gasit geocutia.
  • Cheile Cetii: Usor de gasit - Excelent loc, multumim ca ati pus-o acolo pentru ca am avut parte de experiente surprinzatoare prin chei.
  • Cleantul Gainii - Muntele Mic: La peste 1600 m - Am gasit geocutia de pe Muntele Mic. Prima data am cautat fara GPS, dar n-a mers.
  • Monumentul si cimitirul din Pasul Casin - Culmea Nyerges: Monumentul si cimitirul din Pasul Casin - Culmea Nyerges - Un loc deosebit, cu o istorie tragica si loc de pomenire a inaintasilor, in lupta lor de libertate. Desi ascunzisul este la indemana, cred ca soferii sunt prea grabiti ca sa mai si opreasca in varful rampei.
  • Bastionul Croitorilor - Cluj: Bastionul croitorilor - Este un privilegiu ca am mai prins acest turn in piciore dupa atata amar de vreme. Am admirat cu multa curiozitate turnul si incercam sa fac un exercitiu in minte de a-mi imagina cum se putea locui, trai, munci si apara acest turn in vremurile respective.
  • Lacul Filigeni - Obcina Laposului: Un lac activ - Lacul Filigeni nu a secat, si pentru un timp oarecare, va ramane lac. Este alimentat de un paraias permanent.
  • Trei Caldari: Caldarile din piatra seaca - Se zice ca scoti apa si din piatra seaca. Deocamdata am gasit cu ce sa scoatem apa - (cu cele 3 caldari.
  • Sub Piatra Corbului - Rosia Montana: Excursie la Rosia Montana - Dupa o vizita efectuata in mina am cautat geocutia, dar am gasit numai locul. De la punctul geocutiei intr-o raza de 20 metrii am cautat fara succes.
  • Valea Boros - Lunca de Jos: Inainte de spectacol, dupa gard - Pensiunea Valea Boros a fost ultimul obiectiv al zilei pentru noi. De la ora 8 seara era programat un program folcloric, noi am ajuns acolo putin dupa ora 8.
  • Varful Harghita Madaras: Am gasit cutia veche - Cutia veche, cea ascunsa de Dianthus, exista in continuare. Pe aceasta am gasit-o.
  • Turn belvedere - Sumuleul Mare: Pornind din vale - Am luat-o pe calea directa. Adica in sus.
  • Cabana Ciucas - Muntii Ciucas: Cabana din munte - Un loc unde odata ajuns, sigur vei lua o pauza. Pentru masa, pentru odihna sau pentru poze.
  • Concretiuni de Feleac: Nice hide, wonderful woods - I had a 15km afternoon walk, started from Cluj. Went to Feleac, but not on european road, other road, trekking.
  • Cetatea Rupea: Prima cutie - Gasita de clubul nostru, prima comoara din (speram) un lung sir.
  • Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus: Multumiri - Multumim pentru refacerea ascunzisului distrus de lucrarile de reabilitare a izvorului Feherko. Felicitari celor care au realizat lucrarile (probabil primaria din Plaiesii de jos).
  • Lacul Spalatorul de pietre - Racu: Lacul Racu - In momentul respectiv, acest ascunzis aparea ca cel mai apropiat ascunzis, negasit de mine. Trebuia deci sa pornesc in cautarea geocutiei ascunse aici.
  • Cascada Nasolea: Pe o vreme nasoala la Cascada Nasolea - Ascunzisul se afla in amonte fata de cascada, de langa uriasele radacini despre care se vorbeste in indicatie. Putand sa avem o imagine a canalului cu marmite prin care curge Uzul, inainte de a forma cascada.
  • Livada Postei: Plimbare in centru - Am gasit ascunzisul cu ocazia unei plimbari in centrul Brasovului. Oul de plastic era deschis, continea o foita de hartie si cateva maruntisuri.
  • Padurea Trivale: Am gasit comoara - Nu am luat nimic. nu am adaugat nimic.
  • Biserica catolica - Petriceni - Sanzieni: Cautand la lumina frontalei - Eram in drum spre casa, nu mai aveam mult timp pana la inserare, dar nu puteam sa trec pe langa cele doua ascunzisuri noi de la Petriceni si Valea Seaca. Cand am ajuns la biserica catolica din Petriceni s-a inserat deja, asa ca nu am vazut mare lucru.
  • Piatra Scrisa - Piatra Mare: Piatra era la locul ei! - Doar Piatra Scrisa. La locul indicat de GPS am gasit mesajul geotrekking intr-o folie A4 si carnetelul, ambele la baza crevasei.
  • Drumul Crucii - Dracoaia: Nici drumul nu mai e ce a fost - Am parcurs acest traseu si atunci cand am gasit geocutia de pe Dracoaia. Intre timp padurea de pini a fost afectata de capriciile meteo, doboraturile de arbori afectand cararea tematica.
  • Varful Mare - Muntii Retezat: Pe Varful Mare - Am ajuns pe varful Mare pornind de la Carnic, dupa ce am trecut pe langa lacurile Taul dintre Brazi si Gales. Dupa un urcus destul de abrupt, am ajuns in saua Varful Mare.
  • Lespezi Star: La steaua care a rasarit, e o cale atat de lunga - Am ajuns aici dupa o tura pe Acoperisul Romaniei, nimic planificat. A fost un week-end de exceptie (nu numai meteo).

Ai ajuns in Vistea si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica reformata? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.