Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul Recea - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Izvorul Recea

Izvorul Recea | Unde este acest loc?

Izvorul Recea, sau Izvorul EKE, denumit dupa Societatea Carpatina Ardeleana, se afla pe Dealul Recea, in padurea dintre localitatile Selicea si Tauti. Este accesibil din mai multe directii. Se poate pleca dinspre cartierul Manastur, prin Valea Garbaului care porneste spre sud din directia fostului poligon; se poate accesa pe Dealul Garbaului, deasupra poligonului; sau dinspre Salicea...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Izvorul Recea Izvorul Recea de aproape Imprejurimile izvorului Recea. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Recea! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul Recea si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Salicea, se afla la 1.78 km distanta.
Cazare

Cazare Salicea (Ciurila, Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Salicea, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.4 km distanta: Concretiunile sferoidale de la Feleac (18 poze). Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si ouale de Feleac.
14714791031100
14714791051101
14714791071102
14714791091103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul Recea?
Biserica lui Stefan cel Mare. Un loc minunat - Deplasandu-ma la Cluj am atacat si aceasta cutie si am descoperit-o.
Lacul Sutu-Ciurila. Gradina agrobotanica Iuliu Prodan. Plop negru. Plop negru cu circumferinta de 9,45 m, situat in parcul Rozelor, Cluj-Napoca.
Dealul Hoia. Padurea Hoia se afla pe un deal, in nordvestul orasului Cluj-Napoca.
Poiana Rotunda. Se intinde pe o suprafata de aproximativ 295 hectare, iar cel mai inalt punct se afla pe Dealul Hoia, la altitudinea de 506 m.
Lumea pierduta din gradina botanica. I am just curious - How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today. (punct de interes turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Cheile Baciului. Formand granita de nord-est a padurii Hoia, Valea Lunga strabate calcare eocene si formeaza Cheile Baciului, cu versanti asimetrici (partea nordina este stancoasa si abrupta, cu roci fosilifere, drept care a fost declarata rezervatie naturala, iar partea sudica este ocupata de padure). Cheile Baciului - Am gasit usor ! Loc interesant din punct de vedere geologic. (geoobiectiv cu geocutie)
Universitatea Babes-Bolyai. Puteti opta pentru caching dimineata devreme sau seara cand locul e mai linistit. Am gasit cutia - Dar a durat ceva pina am scos-o de la locul ei.
Statuia Sfantului Donath. Statuia Sfantului Donath este amplasata in cadrul Parcului Etnografic Romulus Vuia, sectia in aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.
Manastirea franciscana Alverna. Cladirea fost construita pe modelul bisericii din Asissi, locul nasterii Sfantului Francisc.

Izvorul Recea in limba maghiara - magyarul: EKE-forrás Kolozsvár

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Izvorul Recea
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

 • Multumim - In data de 26...
 • Izvoare faine - Al trei-lea izvor faimos, despre care pana acum nu am stiut ca exista in imprejurimile Clujului, vizitat astazi...
 • Izvorul Recea - In 25...
 • In ploaie - Dimineata am pornit in ploaie, dar intre timp s-a facut vreme frumoasa...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Recea? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Izvorul Bilascu
Izvorul Bilascu
Izvorul Bilascu este una dintre cele mai apreciate izvoare din padurea Faget de langa Cluj-Napoca.
Copacul Cerbul Minune
Copacul Cerbul Minune
Una dintre atractiile turistice deosebite ale padurii Faget din Cluj-Napoca este copacul Cerbul Minune.

Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.