Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Chinteni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Lacul Chinteni | Unde este acest loc?

Lacul Chinteni..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Chinteni! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Chinteni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Chinteni, se afla la 2.04 km distanta.
Cazare

Cazare Chinteni (Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Chinteni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 17.69 km distanta: Laguna Albastra - Aghiresu (24 poze).
14714719141100
14714719161101
14714719191102
14714719211103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Chinteni?
Biserica reformata. La 12.3 km. Din constructia romanica originala s-au mai pastrat numai portalurile de sud si de vest, precum si portalul sacristiei. Pana la urma - Locul cutiei este oarecum expus, si tot timpul am avut emotii sa nu apara cineva. (obiectiv interesant cu geocutie)
Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu. Cel mai fain parc - P Plop negru. Plop negru cu circumferinta de 9,45 m, situat in parcul Rozelor, Cluj-Napoca.
Turnul cu ceas. Edificiul a fost ridicat in Piata Centrala din Cluj si se numara printre monumentele emblematice ale orasului. (obiectiv interesant cu geocutie)
Universitatea de Arta si Design. Geocutie flexibila - O geocutie foarte flexibila! Multumesc Zbuciumel. Universitatea Babes-Bolyai. Puteti opta pentru caching dimineata devreme sau seara cand locul e mai linistit. Am gasit cutia - Dar a durat ceva pina am scos-o de la locul ei.
Biserica reformata de pe strada Lupului. Biserica reformata de pe strada Lupului este monument istoric si de arhitectura religioasa in stil gotic tarziu.
Bastionul Croitorilor. Fiecare turn a fost aparat de alta breasla (croitori, cizmari, tâmplari, sapunari, rotari, olari, zidari etc). Bastionul croitorilor - Este un privilegiu ca am mai prins acest turn in piciore dupa atata amar de vreme.
Parcul Colina. Colina - N Gradina agrobotanica Iuliu Prodan. Gradina Agrobotanica Iuliu Prodan este situata pe teritoriul Universitătii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.
Lumea pierduta din gradina botanica. Lumea pierduta din gradina botanica Alexandru Borza - Cluj. I am just curious - How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacurile Campenesti. Baile Someseni. Efectele terapeutice ale namolului din Someseni au fost identificate de cercetatori înca din anii 1880.

Lacul Chinteni in limba maghiara - magyarul: Kajanto tava

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lacul Chinteni - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Chinteni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Dealul Cetatii
  Dealul Cetatii
  Pe Dealul Cetatii de langa localitatea Mera vom gasi un sit arheologic, inscris pe lista Monumentelor Istorice ale Judetului Cluj.
  Fanatele Clujului
  Fanatele Clujului
  Rezervatia Naturala Fanatele Clujului se afla la nord-vest de orasul Cluj-Napoca, la o distanta de aproximativ 6 km de marginea orasului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.