Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Filea-Ciurila - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Lacul Filea-Ciurila | Unde este acest loc?

Lacul Filea-Ciurila..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Filea-Ciurila! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Filea-Ciurila si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sutu, se afla la 1.76 km distanta.
Cazare

Cazare Sutu (Ciurila, Cluj)


Vezi oferte de cazare langa Sutu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.59 km distanta: Cetatea Liteni (18 poze).
14714767101100
14714767111101
14714767121102
14714767201103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Filea-Ciurila?
Cetatea Fetei. Numele cetatii provine dintr-o legenda locala. Cetatea Fetei - Floresti - Intr-o zi frumoasă de sămbătă, am găsit această geocutie. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica lui Stefan cel Mare. Un loc minunat - Deplasandu-ma la Cluj am atacat si aceasta cutie si am descoperit-o.
Pestera Cetatea Mica. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Crucea Sindului. La 13.2 km. (atractie turistica si geocutie) Cheile Tureni. Luni, 24 septembrie 2018 a fost inaugurat traseul de vizitare tip via ferrata a Cheilor Turenilor.
Parcul Colina. Colina - N
Cheile Borzesti. La 14.2 km. Cheile Borzesti sunt situate la aproximativ 5 km sud-vest de Cheile Turzii. Cheile Borzesti - nu aveam GPS cand umblam pe acolo.
Gradina agrobotanica Iuliu Prodan. Gradina Agrobotanica Iuliu Prodan este situata pe teritoriul Universitătii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara.
Lumea pierduta din gradina botanica. Lumea pierduta din gradina botanica Alexandru Borza - Cluj. I am just curious - How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lacul Filea-Ciurila - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Filea-Ciurila? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Izvorul Recea
  Izvorul Recea
  Izvorul Recea, sau Izvorul EKE, denumit dupa Societatea Carpatina Ardeleana, se afla pe Dealul Recea, in padurea dintre localitatile Selicea si Tauti.
  Cetatea Liteni
  Cetatea Liteni la 8.58 km
  GR0040 Cetatea Liteni

  Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.