Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Taga Mare

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Taga Mare - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Teii de pe aleea dintre cule maldaresti cule
Teii de pe aleea dintre cule
Coloane de andezit Cariera Suseni
Coloane de andezit
Apa Imputita 1 Apa imputita paraul Lupului
Apa Imputita 1
In padure Tinovul Luci
In padure

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Taga Mare!

Lacul Taga Mare.. Vizitati Lacul Taga Mare si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Nasal, se afla la 2,9 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Nasal: 1
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Taga Mare?
(detalii dupa autentificare)
Lacul Taga Mica la la 2 km. Santejude Vale la la 8,3 km. Lacurile Geaca la la 8,6 km. Lac pescuit Fizesu Gherlii la la 8,9 km. Lacul Manic la la 9,1 km. Lacul Taul Popii Valea Calda la la 9,3 km. Lacul Rosieni la la 9,4 km. Lacul Catina Valea Calda la la 10,2 km. Lacul Stiucilor Sacalaia la la 14,2 km.
Cadere in gol Strada Valea Visei la la 18,8 km.
Drumul nu de mult asfaltat este o scurtatura pentru cei care sosesc dinspre sud, din Gadalin, respectiv Caianu-Vama.
Lacul Suatu la la 19,6 km. Lacurile Tonciu la la 22,5 km. Lacul Brateni la la 24 km.
Parcul dendrologic Arcalia la la 26,9 km.
Aici se gaseste un frumos parc dendrologic, intins pe o suprafata de aproximativ 16 ha.
Biserica Scroafei Dipsa la la 27 km.
In Dipsa se afla o veche si masiva biserica saseasca evangelica in stil gotic, Biserica Scroafei.
Balta Mica Dej la la 27,4 km. Lacul Budurleni la la 27,6 km. Lacurile Sieu Odorhei la la 28,5 km. Conacul Torma Cristestii Ciceului la la 29,5 km. Lacul Darvastau Cojocna la la 29,6 km.
Ferma de lavanda si baie sarata Cojocna la la 29,7 km.
In fiecare an se organizeaza aici un festival, care inseamna un weekend de trei zile.
Lacurile Campenesti la la 30,3 km. Rezervatia de bujori de stepa Zau de Campie la la 31 km. Castrul roman Ilisua la la 31,4 km. Lacurile Mihesu de Campie la la 31,5 km.

Lacul Taga Mare in limba maghiara - magyarul: Nagy Cege-to

Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Taga Mare
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Planul inclinat: Un ascunzis ce merita gasit - Un ascunzis simplu, dar care nu sare in ochi. Gasirea cutiei oferind o reala satisfactie.
  • Varful Tatalui - Muntii Ciucului: Am ajuns aici prin Ciughes-Palanca, pe paraul Palistanenilor - Desi este iarna, am avut parte de un curcubeu. Geocutia era in buna stare, nefiind o problema gasirea ei.
  • Tunelul Mare din Cheile Tisitei: Versantul in cauza - E vorba de versantul opus intrarii in tunel, adica cel aflat in spatele stalpului cu marcaj din a 2-a imagine. Nu e tumulus pentru ca ar atrage atentia, nici de o groapa acoperita cu pietre pentru ca eu insumi sunt satul de scormonit printre pietre dupa geocache-uri.
  • Laguna Albastra - Aghiresu: Autentic peisaj selenar - Speram sa ne astepte Brooke Shields. N-a fost sa fie.
  • Parcul Knopfler - Cristesti: Azi doar un ascunzis - Eram prin trecere prin Cristesti, asa ca am facut o mica pauza pentru a vizita fosta gradina a castelului Knopfler, ars pana in temelii in anul 1932. Din anexele castelului a ramas doar o cladire administrativa, pe strada Scolii nr.
  • Stejeris: Prima in Romania - Prima geocutie gasita in Romania, sper sa urmeze sute inca.
  • Turnu Rosu din Boita: Felicitari pentru gasirea ascunzisului - Pe terenul nostru de joaca gasirea unei geocutii nu trebuie dovedita. Mai mult decat atat, nici gasirea geocutiei nu este obligatoriu.
  • Cimitirul vechi din Jigodin: Noaptea in cimitirul parasit - Ce poate fi mai interesant, decat sa cauti o geocutie noaptea, intr-un cimitir parasit. Si nu orice geocutie, ci una virgina de 2 ori (o geocutie inca negasita de nimeni, dar si primul ascunzis a celui care a ascuns geocutia).
  • Universitatea de Arta si Design: Merita de vazut - Am gasit aceasta geocutie. Felicitari pentru ascunzis.
  • Tampa: La inceput de an - Gasit la inceput de an.
  • Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca: Usor de gasit - Intr-o plimbare prin parcul sportiv Hategan. O prima incercare era dificila, o pereche se pupa chiar in apropiere, dar putin mai tarziu calea a fost libera.
  • Dealul Pivnitele Mari - Moacsa: Nici o armata nu face cat un gps - Am inscris locatia de aici ca punct important al unui traseu si asa bogat in obiective. Dalnic - satul natal al lui Gheorghe Doja, bisericile din Moacsa, Rezervatia Reci.
  • Transalpina: Intr-o zi de duminica - Datorita noului drum, au devenit accesibile pentru omul de rand locuri, pentru care alta data trebuia sa mergi mult pe jos. Eu am ajuns aici intr-o zi de duminca.
  • Piatra Cetii: Geokret - Am depus geokretul geokopacz03.
  • Lacul Rosu: Sensurile de parcurgere traseu - Urmand indicatiile de traseu din descriere ajungem mai repede la geocutie, in cazul in care cautatorul cunoaste deja obiectivul prezentat, si doreste doar sa caute geocutia. Sensul invers, sensul parcurs si de Sorin, se recomanda in cazul in care se porneste din debarcaderul lacului.
  • Lacul Poiana Uzului: Locatie spectaculoasa - Locatie neexploatata din punct de vedere a agrementului lacustru. Abandonata ca obiectiv turistic (motelul, drumul de coasta, electrificare), asteapta timpuri mai bune.
  • Cetatea Harom - Baile Jigodin: Peisajul merita efortul - Am gasit cutia, se afla in stare buna.
  • Cetatea Rakoczi - Ghimes-Faget: Fotografii de nota 10 - Multumesc pentru apreciere, desi nu am prevazut ca ascunzisul sa se ascunda in halul in care am vazut in fotografie. Apropo de fotografiile postate, sunt absolut exceptionale, mai ales din punct de vedere documentar.
  • Biserica catolica Sibiu: Biserica catolica Sibiu, la a doua incercare - Prima data am incercat gasirea acestei geocutii cu ocazia festivalului Artmania. Nu a fost sa fie, locul era plin cu oameni, iar in jurul ascunzisului a fost amenajata o terasa.
  • Izvorul Ozsvath: Atentie la urcus mai degraba - Se urca pe cararea de langa izvor. Este destul de abrupt.
  • Cascada Duras - Muntii Tarcaului: Modificari descriere - Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Cetatea Cisnadioara: Super locatia - Imi pare rau ca nu am citit cum trebuie comentariile postate anterior. Am facut o gramada de poze la cetate, mai putin cu pietrele rotunde.
  • Pasul Ghimes: Cutia din Pasul Ghimes inca mai exista - De la Trekkingclub am aflat ca in Pasul Ghimes inca exista ascunsa o cutie. Într-adevar, este inca in acelasi ascunzis mentionat in descrierea locatiei.
  • Sibiu: Gasit azi - Found it today.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Taga Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.