Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Baile Cisar - Baile Balvanyos - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Baile Cisar - Baile Balvanyos

Baile Cisar - Baile Balvanyos | Unde este acest loc?

Baile Cisar - Baile Balvanyos..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Intrarea Baia cu ciocolata Sauna Amenajare Aglomeratie mare pe drum Toata lumea a pornit spre Baile Cisar Ia-ma nene spre Balvanyos. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baile Cisar Baile Balvanyos! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Baile Cisar - Baile Balvanyos si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Bixad, se afla la 6.73 km distanta.
Cazare

Cazare Bixad (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Bixad, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.02 km distanta: Baile Balvanyos (11 poze).
1471473321980
1471473330981
1471473334982
1471473337983
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baile Cisar Baile Balvanyos?
(obiectiv turistic cu geocutie) Grota sulfatara Turia Judetul Covasna. Statiunea Balvanyos se afla pe versantul sudic al muntilor Bodoc, in curbura carpatilor, la o altitudine de 840-950m. Sfat pentru cautatori - La mai putin de 10 m exista si o geocutie publicata pe un alt teren de joaca. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) Baile Mikes Judetul Covasna. La 2.2 km. Baile Mikes sau Vallato, paraul Jombor. Baia Vallato si o mofeta - Dupa ce am gasit geocutia ascunsa la Baia Hammas, mi-am continuat drumul. (geoobiectiv cu geocutie)
Varful Carpinis Judetul Covasna. Vf. Geocutia si ursul - Da, asa am inceput.
Rezervatia Valea Iadului. Chiar la iesirea din sat insa (cu 1 km inainte de confluenta pomenita), un drum forestier pleaca din soseaua ce duce la Balvanyos, spre stanga, pe Valera Iadului. Dupa ce aproape ca am uitat sa caut si aceasta geocutie - Geoascunzisurile zonei, Gradina Herko, Valea Iadului, Cetatea Turia,.
Cetatea Turia. Pai, ai doua posibilitati - 1. Tinovul Mohos. Numele de Mohos inseamna loc cu muschi, ceea ce subliniaza caracterul de mlastina oligotrofa. Muschi la pastrare - Cum iarna isi tine muschii la borcan, asa si Tinovul, motiv sa revenim.
Copacul lui Tarzan. Copacul lui Tarzan - Lacul Sfanta Ana. Fara manusi - Fiind persoana care am publicat prima data acest ascunzis, trebuie sa spun ca am cautat si eu la randul meu un loc potrivit pentru a ascunde o cutie, in jurul sau in apropierea copacului.
Capela Sfanta Ana. Iarna la capela - Cum pe cursul Oltului iernile sunt serioase, am gasit capela inconjurata de un strat de zapada de min. Piatra ovala. La 5.5 km. Oglinda lacului ce ocupa o suprafata de 22 ha se afla la 950 m altitudine si cuveta are o adancime maxima de 7 m. Lipsa semnal gsm - Sfat pentru cei care ajung, si vor sa gaseasca cutiutele.
Tura de lac. In sfarsit am gasit ascunzisul - Dupa ce am vizitat mai multe obiective din apropiere, respectiv varful Ciomatu Mare si ramasitele turnului de belvedere de langa tinovul Mohos, am incheiat ziua cu o traditionala tura de lac. Varful Ciomatu Mare. Varful Ciomatu Mare (1301 m) este cel mai inalt al Muntilor Bodoc. Pe urmele ursilor - Avand atatea locuri frumoase de vizitat in tara, am cam neglijat locurile apropiate.

Baile Cisar Baile Balvanyos in limba maghiara - magyarul: Csiszárfürdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Baile Cisar
  • Localizare pozitie pe harta Baile Balvanyos
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Ciocolata alba - Destinatia turei pentru ziua de azi a fost Piatra Zimbrului, cu pornire din Baile Balvanyos...

Ai ajuns in Baile Balvanyos si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baile Cisar? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Izvoare tamaduitoare
Izvoare tamaduitoare la 0.78 km
GR2546 Izvoare tamaduitoare Baile Balvanyos
Baile Balvanyos
Baile Balvanyos la 0.83 km
GR2547 Baile Balvanyos Izvorul Transilvania

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.