Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Baile Fortyogo - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Baile Fortyogo

Baile Fortyogo | Unde este acest loc?

Baile Fortyogo ..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Baile Fortyogo Izvor amenajat Apa minerala 6917 6918 6919 6920 6921 6922 6923 Cutia veche si noul jurnal. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baile Fortyogo! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Baile Fortyogo si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Targu Secuiesc, se afla la 2.02 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Secuiesc (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Targu Secuiesc, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 18.65 km distanta: Imprejurimile orasului Covasna (24 poze). Cetatea Zanelor, Planul inclinat Covasna-Comandau.
14714743631100
14714743641101
14714743671102
14714743691103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baile Fortyogo?
Strada Mamica Mica. Curtea 43 se numeste si azi strada Mamica Mica, in limba maghiara Kicsimama.
Cladirea primariei. Cladirea primariei se numara printre cele mai impozante cladiri din centrul orasului Targu Secuiesc.
Casa de cultura Vigado. Zidul cu lacatele iubirii. La intrarea in Curtea 44 din Targu Secuiesc se afla agatata o grila, denumita de catre initiatori Zidul cu lacatele dragostei.
Parohia catolica Boldog Ozseb. Targu Secuiesc mai are o biserica catolica, Sfanta Treime, dar este departe de noul cartier de blocuri din partea vestica a orasului.
Biserica evangelica-lutherana. La 2.2 km. Judecatoria. Cladirea judecatoriei din Targu Secuiesc a fost construita la mijlocul secolului al XVIII-lea.
Liceul pedagogic Bod Peter. Biserica catolica. Desi construita relativ recent (1815-1823), biserica din satul Catalina impresionează prin aspectul de biserica fortificata. Continut inutilizabil, si o alta geocutie in apropiere - Am gasit ascunzisul fara nici un fel de dificultati. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica catolica Judetul Covasna. Biserica romano-catolica, aflata in capatul sudic al satului, este tip cetate, cu un zid inalt de cca 2 m si dateaza din 1823. Geocutie noua in interiorul curtii bisericii - Azi fiind deosebit de cald, am decis sa pornesc intr-o excursie de cautare geoobiective in jurul orasului Targu Secuiesc. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica catolica. La 5.5 km. Biserica actuala din Imeni, comuna Catalina, romano-catolica, a fost construita in anul 1805. Biserica renovata si ascunzisul indepartat - Conform informatiilor primite de la colegi de joaca, biserica catolica din Imeni a fost renovata in exterior.
Imeni. Informatii in plus - Eu personal nu am avut inca ocazia sa caut aceasta geocutie, asa ca poate nu ar trebui sa comentez. Poarta secuiasca. La 6.3 km. Biserica din Lunga. Satul Lunga - tinand de Tg. (geoascunzis)

Baile Fortyogo in limba maghiara - magyarul: Fortyogófürdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Baile Fortyogo
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ascunzisul curat, cutia curatata de continut - Noutatile de la fata locului, fata de cele semnalate de gasitorii anteriori sunt:In jurul ascunzisului nu mai erau gunoaie (cum se poate constata in fotografia anexata)...
 • Baile Fortyogo - La fel am gasit si eu in jurul ascunzisului, multa mizerie, ceea ce m-a facut sa trec odata pe langa locatie, dar revenind, in cele din urma am descoperit cutia...
 • Balegar langa ascunzis - Din pacate langa ascunzis este depozitat o gramada mare de balegar...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baile Fortyogo? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Spitalul de neuropsihiatrie
Spitalul de neuropsihiatrie
Fostul Azil de Batrani, azi Spitalul de neuropsihiatrie din Targu Secuiesc, se afla pe strada Garii la numarul 35.
Casa Wertan
Casa Wertan
Casa Wertan din Targu Secuiesc a fost construita in anul 1902.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.