Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Biserica reformata fortificata - Sfantu Gheorghe - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica reformata fortificata - Sfantu Gheorghe

Biserica reformata fortificata - Sfantu Gheorghe | Unde este acest loc?

P-ta Kálvin, odinioara Ópiac, este un ansamblu monumental arhitectural. Aici se ridica singurul monument ramas din evul mediu, biserica reformata cetate, construita la sfarsitul secolului al XV., respectiv la inceputul secolului al XVI...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica reformata 1 Biserica reformata 2 Fortificatie 8131 Bastion. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica reformata fortificata Sfantu Gheorghe! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Biserica reformata fortificata - Sfantu Gheorghe si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sfantu Gheorghe, se afla la 0.98 km distanta.
Cazare

Cazare Sfantu Gheorghe (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Sfantu Gheorghe, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 12.78 km distanta: Lacul Reci - Judetul Covasna (5 poze).
1471471465980
14714775441101
14714775451102
14714775501103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica reformata fortificata Sfantu Gheorghe?
Fantana cu paduchi Judetul Covasna. De la izvorul de langa drum pana la fantana - Dupa ce cu ocazia minivacantei de 1 mai, am avut mai multe intalniri cu vipere, caini, capuse, am zis ca pot sa vina si niste paduchi. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Ruinele Bisericii Veres. Intre Valea Crisului si Calnic - Asa numita Ruinele Bisericii Veres se afla in perimetrul satului Calnic, apartinand comunei Valea Crisului. (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica unitariana din Calnic. Tavanul bisericii are casete pictate cu motive florale. Clopotnita - Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale. (obiectiv interesant cu geocutie)
Sugas Bai Judetul Covasna. Statiunea este locul preferat pentru excursii a locuitorilor din zona. A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat.
Vila Damokos Akos. Vila Damokos Akos - Valcele.
Biserica reformata fortificata. Este strabatuta de DJ 112, Sfantu Gheorghe - Brasov. Ca in povesti - O cetate taraneasca ca in povesti, parca suntem in tinuturi sasesti.
Valcele. O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX. Castrul roman Comolau. Castrul roman de la Comolau, azi asimilat satului Reci, a reprezentat un punct militar strategic.
Muntele Cetatii. Lacul Padureni. A fost creat in anii 1980 prin diguirea apelor paraielor din Muntii Bodoc. Am gasit mama geocutiilor - Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta.
Conacul Damokos. La 12.3 km.

Biserica reformata fortificata Sfantu Gheorghe in limba maghiara - magyarul: Vártemplom Sepsiszentgyörgy

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Biserica reformata fortificata
  • Localizare pozitie pe harta Sfantu Gheorghe
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Multumesc pentru ascunzis - Am fost prima persoana care a gasit geocutia de la biserica reformata fortificata...

Ai ajuns in Sfantu Gheorghe si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica reformata fortificata? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Muzeul National Secuiesc
Muzeul National Secuiesc
Muzeul National Secuiesc, a fost construit dupa proiectele lui Kós Károly, intre 1911-1912.
Dealul Kolcza
Dealul Kolcza la 2 km
GR0741 Dealul Kolcza Sfantu Gheorghe

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.