Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Biserica Saciova - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Biserica Saciova

Biserica Saciova | Unde este acest loc?

Biserica Saciova..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica din Saciova Intrarea din laterala Turnul bisericii 5232 Fresca Casete pictate Plafon pictat Fresca Plafon pictat In turn Lumina. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Biserica Saciova! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Biserica Saciova si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Saciova, se afla la 0.28 km distanta.
Cazare

Cazare Saciova (Reci, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Saciova, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 5.49 km distanta: Lacul Reci - Judetul Covasna (5 poze).
1471471465980
14714775441101
14714775451102
14714775501103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Biserica Saciova?
Varful Pilistea. Unitatea montana numita Munceii Intorsurii cuprinde muntisorii aflati in interiorul curburii Carpatilor, prinsi intre arcul format de Muntii Siriu, Podu Calului, Penteleu si Depresiunea Brasov-Sf. Pilistea sau Pilisca, acelasi varf - Denumirea "Pilistea", pe care am adoptat-o pentru cel mai inalt varf al Munceilor Intorsurii, este cea folosita de localnici si poate fi gasita pe hartile vechi, de la inceputul sec. (geoascunzis)
Varful Pilisca. (obiectiv turistic cu geocutie) Dealul Pivnitele Mari. Nici o armata nu face cat un gps - Am inscris locatia de aici ca punct important al unui traseu si asa bogat in obiective: Dalnic - satul natal al lui Gheorghe Doja, bisericile din Moacsa, Rezervatia Reci. Lacul Padureni. Lacul Padureni este cel mai mare lac de acumulare din judetul Covasna. Am gasit mama geocutiilor - Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta. (geoascunzis)
Zagon. Sarbatori pascale - Am gasit geocutia ascunsa in gradina Mikes din Zagon, cu ocazia sarbatorilor pascale. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Ilieni. Lumea inghetata - Parca toata lumea e inghetata. Padurea de pini Millennium. La 14.3 km. Incepand cu anul 1896, au fost plantati arbori memoriali, de obicei paduri de pini, pentru comemorarea Millennium. Pinus silvestris - Geocutia amplasata intr-un pinet, actual e cel mai interesant ascunzis din Sfantu Gheorghe.
Biserica reformata fortificata. La 14.4 km. Ca in povesti - O cetate taraneasca ca in povesti, parca suntem in tinuturi sasesti. Biserica ortodoxa de lemn. Satul Papauti (comuna Zagon) este un sat, la origine format din locuitori romani, in care au fost adusi graniceri secui.
Dalnic. La 15.4 km. Dalnic este unicul sat al comunei omonime, din 2004, in urma unui referendum.
Izvor pe malul Oltului. Nu ma tem, adica da - Ajungand la fata locului, am constatat, ca de fapt izvorul este o captare de apa, zona fiind una de protectie cu regim sever. Muzeul National Secuiesc. Statuia arhitectului se afla in fata cladirii si a devenit simbolul orasului. MNS - Sfantu Gheorghe - Am gasit cutia, chiar daca este amplasata intr-o zona cu foarte multi trecatori.
Biblioteca Judeteana Covasna. La inceputul secoului XIX, in spatiul public al orasului Sfantu Gheorghe apare o oferta inedita de divertisment: in sediul Primariei se deschide un Cazinou, prin care autoritatile incearca sa raspunda nevoilor oamenilor de petrecere a timpului liber. Multumesc pentru ascunzis - Am reusit sa gasesc primul geocutia ascunsa la Biblioteca Judeteana Covasna.

Biserica Saciova in limba maghiara - magyarul: Református templom Szacsva

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Biserica Saciova
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Gasita in ziua ascunderii - Am gasit acest ascunzis in ziua ascunderii, pe baza coordonatelor primite de la cel care a ascuns geocutia...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Biserica Saciova? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Panorama Saciova
Panorama Saciova la 1.23 km
GR0606 Panorama Saciova
Cetatea Viezurei
Cetatea Viezurei
Cetatea Viezurei (Bursucului) se afla pe un varf de deal, la marginea satului Borosneu Mic.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.