Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Casa Nagy Jafet - Targu Secuiesc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Casa Nagy Jafet - Targu Secuiesc

Casa Nagy Jafet - Targu Secuiesc | Unde este acest loc?

Casa Nagy Jafet construita in anul 1829 se afla pe strada Garii numarul 21. Cladirea-monument istoric a fost donata parohiei reformate, in prezent sa afla in stare neglijata...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cladire neglijata Privire din curte. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Casa Nagy Jafet Targu Secuiesc! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Casa Nagy Jafet - Targu Secuiesc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Targu Secuiesc, se afla la 0.33 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Secuiesc (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Targu Secuiesc, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 17.92 km distanta: Piatra Zimbrului (20 poze).
14714709141100
14714709261101
14714709271102
14714709281103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Casa Nagy Jafet Targu Secuiesc?
Casa de cultura Vigado. Fatada impozanta a cladirii este impodobita cu stema orasului, pe care apare 1902, anul construirii cladirii.
Cladirea primariei. Zidul cu lacatele iubirii. Incepand cu 14 februarie 2014, si indragostitii din acest oras pot sa-si agate aici lacatele iubirii.
Judecatoria. Biserica evangelica-lutherana Judetul Covasna. La 570 m. Biserica evangelica-lutherana din Targu Secuiesc se afla pe strada Gheorghe Doja numarul 10.
Liceul pedagogic Bod Peter. (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica catolica. Desi construita relativ recent (1815-1823), biserica din satul Catalina impresionează prin aspectul de biserica fortificata. Continut inutilizabil, si o alta geocutie in apropiere - Am gasit ascunzisul fara nici un fel de dificultati. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica catolica. Geocutie noua in interiorul curtii bisericii - Azi fiind deosebit de cald, am decis sa pornesc intr-o excursie de cautare geoobiective in jurul orasului Targu Secuiesc. (atractie turistica si geocutie) Poarta secuiasca. Biserica romano-catolica Sanzieni. In sfarsit am gasit intrarea deschisa - Am trecut de mai multe ori prin zona, cautand diferite geoobiective, dar intotdeauna am gasit intrarea in curtea interioara, inchisa. (atractie turistica si geocutie) Ruinele castelului Tarnoczy. XV.
Capela Sfantul Stefan. La 6 km. Capela de pe el are o vechime necunoscuta, cunoscandu-se doar anii unor reconstructructii sau adaosuri, sec. Unde dai si unde crapa - Citind informatiile de pe site, inainte de a pleca pe teren, pentru a cauta cutia de pe Dealul Perko, am constatat cu oarecare surprindere ca era ultimul ascunzis publicat, desi citisem despre el ceva mai inainte.

Casa Nagy Jafet Targu Secuiesc in limba maghiara - magyarul: Nagy Jáfet-ház Kézdivásárhely

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Targu Secuiesc
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Casa Nagy Jafet - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Targu Secuiesc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Casa Nagy Jafet? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Casa Szocs Matyas
  Casa Szocs Matyas
  Casa Szocs Matyas cu poarta de zid a fost construita in anul 1836, azi este o cladire renovata.
  Parcul Jozsias
  Parcul Jozsias
  Parc din Targu Secuiesc, care a fost denumit dupa Molnár Józsiás, o personalitate importanta din viata politica, economica si sociala a orasului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.