Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Castelul Szentkereszty - Arcus - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Castelul Szentkereszty - Arcus | Unde este acest loc?

Castelul Szentkereszty se afla in capatul de sud-est al localitatii Arcus. Accesul de la drumul principal se face pe o alee, langa un sir de plopi. Azi in castel se afla Centrul de Cultura Arcus...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Castelul Szentkereszty Arcus! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Castelul Szentkereszty - Arcus si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Arcus, se afla la 0.71 km distanta.
Cazare

Cazare Arcus (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Arcus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 14.01 km distanta: Lacul Reci - Judetul Covasna (5 poze).
1471471465980
14714775441101
14714775451102
14714775501103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Castelul Szentkereszty Arcus?
Sugas Bai. Sugas Bai se afla la 8 km distanta de Sfantu Gheorghe, la vest. A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat.
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Vila Damokos Akos. Vila Damokos Akos - Valcele.
Valcele. Valcele este situata in partea sud-vestica a judetului Covasna, la poalele sudice ale Muntilor Baraolt. O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX.
(obiectiv turistic cu geocutie) Cetatea Fetei. Asezarea fortificata Cetatea Fetei se afla la nord-est de satul Olteni, comuna Bodoc, pe malul stang al Oltului. O cetate interesanta - Cetatea se afla pe un platou, si are o terasa spre sud.
Lacul Ilieni. Lumea inghetata - Parca toata lumea e inghetata. Castrul roman Comolau. La 10.9 km. (atractie turistica si geocutie) Izvorul Bufnitei si Baile de la Olteni. In extravilanul satului Olteni (comuna Bodoc), pe malul stang al Oltului, a fost ridicat un mic complex balnear (bai publice cu servicii de tratament) aferent izvoarele minerale din zona. Fantina secata - Fantina exista dar fara apa.
Biserica reformata fortificata. Este strabatuta de DJ 112, Sfantu Gheorghe - Brasov. Ca in povesti - O cetate taraneasca ca in povesti, parca suntem in tinuturi sasesti.
Izvorul Sarat. Izvorul Sarat se afla langa localitatea Olteni. A disparut si a doua geocutie - Cand am descoperit inima de piatra am fost foarte entuziasmat, si am ascuns prima geocutie, fara sa ma gandesc, chiar dupa formatiune.
Izvorul Salus. Un ascunzis fragil, dar rezistent - Am trecut pe la izvorul mineral Salus de la Baile Sutei, cu prilejul unei drumetii cu multe geoobiective, curiosi sa vedem amenajarea din 2011 realizata de asociatia ungara Ars Topia. Lacul Padureni. Lacul Padureni este cel mai mare lac de acumulare din judetul Covasna. Am gasit mama geocutiilor - Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Castelul Szentkereszty
 • Localizare pozitie pe harta Arcus
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Arcus si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Castelul Szentkereszty? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Biserica reformata fortificata
  Biserica reformata fortificata
  P-ta Kálvin, odinioara Ópiac, este un ansamblu monumental arhitectural.
  Izvor pe malul Oltului
  Izvor pe malul Oltului la 2.65 km
  GR0310 Izvor pe malul Oltului Sfantu Gheorghe

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.