Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Fag sub varful Oituz-Izvor - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Fag sub varful Oituz-Izvor

Fag sub varful Oituz-Izvor | Unde este acest loc?

De la varful Oituz-Izvor la o distanta de aproximativ 700 m spre sud-vest, la doar 200 metri departare de drumul national care leaga orasul Targu Secuiesc de Focsani, gasim un fag remarcabil...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Fagul Pasul Ojdula Coroana mai putin spectaculoasa. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fag sub varful Oituz-Izvor! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Fag sub varful Oituz-Izvor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Martanus, se afla la 6.97 km distanta.
Cazare

Cazare Martanus (Bretcu, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Martanus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 16.96 km distanta: Cheile Tisitei (40 poze). Cheile Tisitei este o rezervatie de tip mixt (hidrogeomorfologic, forestier, floristic, faunistic si de peisaj).
14714785731100
14714785741101
14714785751102
14714785761963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Fag sub varful Oituz-Izvor?
Baile Martanus. Reabilitare jurnal la Baile Martanus - Am gasit ascunzisul si cutia in el, dar a durat ceva extragerea ei din mica scorbura, careia i s-a ingustat "gatul" (reactia scoartei molidului de a-si vindeca rana produsa de ruperea crengii care a generat gaura). (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Lepsa. Sub numele de Culmea Lepsa descriem segmentul cuprins intre Pasul Musat si Pasul Stanisoara. A doua vizita - A doua vizita pentru noi la Vf. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica fortificata Ghelinta. (atractie turistica si geocutie) Castrul roman Angustia. Printre polisurile Daciei, consemnate in celebra Geografie a lui Ptolemeu, este inscris si Angustia, identificat ca fiind castrul roman ale carui urmee au fost descoperite la Bretcu. Geocutie noua intr-o alta salcie - Nu am citit atent descrierea, si am ajuns la coltul de sud-vest al castrului pe un drum de pamant, care porneste de la iesirea localitatii. (geoobiectiv cu geocutie)
Biserica greco-catolica. Pomenita in documente din 1728 ca deservind comunitatea greco-catolica (se presupune ca ar fi fost, anterior acestui an, ortodoxa) biserica actuala este, de fapt, rezultatul refacerii/reconstructiei alteia mai vechi, devenita prea mica pentru numarul mare de credinciosi, fiind ridicata din lemn in anul 1880.
Biserica din Lunga. Secuiesc - este lungit de-a lungul DN 11 cale de 2,5 km.
La Ziduri. Pe harta site-ului Muntii Nostri, zub Varful Zarna, apare un punct consemnat cu denumirea La Ziduri.
Varful Zarna. Monumentul imparatesei Sisi. Poiana Butuci. Ea se afla cam la jumatatea distantei dintre capetele acestei culmi reprezentate de varfurile Musat și Lacauti.

Fag sub varful Oituz-Izvor in limba maghiara - magyarul: Bükkfa az Ojtoz-forrás feje alatt Kádár-út

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Fag sub varful Oituz-Izvor - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Fag pazit strasnic de caini - Cum traseul nostru cu plecare din Pasul Ojdula era publicat pe site (muntesiflori...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fag sub varful Oituz-Izvor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Pasul Sanc
Pasul Sanc
Pasul Sanc (cunoscut si ca Ojdula) - 1.
Varful Oituz-Izvor
Varful Oituz-Izvor
Varful Oituz-Izvor se afla in apropierea, si la nord de drumul national 2D care leaga Targu Secuiesc de Focsani.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.