Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Fortificatiile din Padurea Rica - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Fortificatiile din Padurea Rica

Fortificatiile din Padurea Rica | Unde este acest loc?

Pe varful Heghies, pe a carei panta se intinde padurea Boldi, se gasesc ruinele cetatii Attila, respectiv cetatea Réka, care alcatuiesc ansamblul fortificatiilor din padurea Rica...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Turnul de vest Zidul turnului Mistreti Turnul de vest Turnul de est Turnul de est Sapatura Indicator pe valea Rica. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fortificatiile din Padurea Rica! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Fortificatiile din Padurea Rica si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Racosul de Sus, se afla la 3.99 km distanta.
Cazare

Cazare Racosul de Sus (Baraolt, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Racosul de Sus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 8.47 km distanta: Cascada de sub deal - Muntii Persani (8 poze).
14714768401100
14714768411101
14714768431102
14714768441103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Fortificatiile din Padurea Rica?
Biserica reformata din Talisoara. Cutie disparuta cu ocazia unor lucrari - Eram intr-o excursie in valea Cormosului, in drum spre casa am trecut pe langa biserica reformata din Talisoara. Cetatea Hagymas. In acest loc a fost identificat un turn roman, o fortificatie cu dimensiunile de 20x20 m. (geoascunzis)
Locul fosilifer Carhaga. La 6.5 km. Ulmul din Capeni Judetul Covasna. Ulmul din Capeni. Ceea ce era afara, era si inauntru - Am inconjurat ulmul de cateva ori, cautand in toate cavitatile posibile.
Turn belvedere. Constructia din lemn a fost ridicata de catre Composesoratul Homorodul Mic din comuna, pe varful care se afla la limita teritoriului dintre satele Ocland si Craciunel. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cimitirul Zathureczky. Este un cimitir mai vechi, care a fost folosit pana la inceputul anilor 60. Cimitir reamenajat - Planuiam demult sa vizitez aceasta locatie, azi a venit si ocazia asteptata. (obiectiv interesant cu geocutie)
Poarta secuiasca. Initial a fost acoperita cu sindrila, dar in 1938 sindrila a fost schimbata cu tigle.
Biserica unitariana. Si-a capatat forma actuala in anii 1937-38, prin extinderea vechii biserici medievale, construite pe la sfarsitul secolului al 13-lea. Un ascunziş foarte bun - Am găsit şi această geocutie. (obiectiv interesant cu geocutie)
Gradinita. Langa cladirea gradinitei, care are peste o suta de ani, se afla un pavilion sau pridvor acoperit, interesant.
Baile Dungo Judetul Harghita. La 9.3 km. Baile au fost pentru prima data reconstruite in anul 2006, forma actuala primind-o in 2019, prin efortul comunitatii. Am gasit si aceasta geocutie - Ar merita o atenţie mai mare acest loc.

Fortificatiile din Padurea Rica in limba maghiara - magyarul: Attila vára Rika-erdei erődítményrendszer

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Fortificatiile din Padurea Rica - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ascunzisul a fost defrisat - Intr-o drumetie in circuit, mai lungă, am ajuns, nesperat de usor, la Cetatea lui Attila (conform unei credințe locale)...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fortificatiile din Padurea Rica? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Ruinele cetatii Reka
Ruinele cetatii Reka la 0.51 km
GR2403 Ruinele cetatii Reka
Mormantul reginei Reka
Mormantul reginei Reka
Conform unei legende secuiesti locale, pe valea paraului Rica/Rika, sub culmea pe care se afla Cetatea Reka, sub o stanca de calcar, se afla mormantul reginei Reka.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.