Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Gorun sub Murgul Mare - Ozunca-Bai - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Gorun sub Murgul Mare - Ozunca-Bai

Gorun sub Murgul Mare - Ozunca-Bai | Unde este acest loc?

Pe partea de nord-est a muntelui Murgul Mare, la liziera padurii, putem vedea un gorun cu circumferinta de 4 m. Partea de jos a trunchiului copacului este crapata...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Gorunul de langa padure Crapatura in trunchi Privit din padure Fara prea multe frunze. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Gorun sub Murgul Mare Ozunca-Bai! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Gorun sub Murgul Mare - Ozunca-Bai si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Ozunca-Bai, se afla la 1.45 km distanta.
Cazare

Cazare Ozunca-Bai (Batani, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Ozunca-Bai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.58 km distanta: Piatra Soimilor - Bixad (12 poze).
14714776091100
14714776101101
14714776121102
14714776131103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Gorun sub Murgul Mare Ozunca-Bai?
(obiectiv turistic cu geocutie) Dealul Merilor. Dealul se afla intre paraiasele Jimbor (Rosie) si Podu Mare, la o altitudine de peste 700 de m. (geoascunzis)
Piatra Gaurita. Este o stanca cu o gaura, care azi este colmatata. (obiectiv interesant cu geocutie)
Podul suspendat peste Olt. La 6.8 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Mini tunel sub calea ferata. Balcon de piatra deasupra raului Olt. Izvorul din santul Komlos. Geocutie noua la izvor - Geocutia ascunsa in acest loc lipseste deja de aproape 2 ani, era si timpul pentru reamenajare. Piatra ovala. Oglinda lacului ce ocupa o suprafata de 22 ha se afla la 950 m altitudine si cuveta are o adancime maxima de 7 m. Lipsa semnal gsm - Sfat pentru cei care ajung, si vor sa gaseasca cutiutele.
Tura de lac. Daca tot am facut o tura de lac la picior si ne-a placut, am hotarat sa amplasam o cutie in acest punct de interes, pentru a indemna si pe alti vizitatori sa faca acelasi lucru. In sfarsit am gasit ascunzisul - Dupa ce am vizitat mai multe obiective din apropiere, respectiv varful Ciomatu Mare si ramasitele turnului de belvedere de langa tinovul Mohos, am incheiat ziua cu o traditionala tura de lac.
GK Hotel Szent Kristof. GeoKrety Hotel Szent Kristof was created to help GeoKrety on their way toward their goal. Ultima zi din Tusvanyos - In cursul diminetii am vizitat hotelul.
Izvoarele Apor si Mikes 2. Izvoare cu ape minerale - La o plimbare de dupa-amiaza, iarna, am cautat aceste izvoare, venind dinspre hotelul Ciucas.

Gorun sub Murgul Mare Ozunca-Bai in limba maghiara - magyarul: Tölgyfa a Nagy Murgó alatt Uzonkafürdő

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Gorun sub Murgul Mare
 • Localizare pozitie pe harta Ozunca-Bai
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Ozunca-Bai si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Gorun sub Murgul Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Fag sub Murgul Mare
  Fag sub Murgul Mare
  Pe partea nordica a muntelui Murgul Mare, aproape de padure, pe pasune, putem vedea un fag cu circumferinta de 3,6 m.
  Ozunca Bai
  Ozunca Bai la 0.86 km
  GR0081 Ozunca Bai

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.