Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Imeni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Imeni

Imeni | Unde este acest loc?

Imeni ..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Poarta secuiasca si biserica de la Imeni. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Imeni! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Imeni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Imeni, se afla la 0.79 km distanta.
Cazare

Cazare Imeni (Catalina, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Imeni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 12.93 km distanta: Imprejurimile orasului Covasna (24 poze). Cetatea Zanelor, Planul inclinat Covasna-Comandau.
14714743631100
14714743641101
14714743671102
14714743691103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Imeni?
Parcul Jozsias. Parc din Targu Secuiesc, care a fost denumit dupa Molnár Józsiás, o personalitate importanta din viata politica, economica si sociala a orasului.
Casa Szocs Matyas. Casa Szocs Matyas cu poarta de zid a fost construita in anul 1836, azi este o cladire renovata.
Casa Nagy Jafet. Cladirea-monument istoric a fost donata parohiei reformate, in prezent sa afla in stare neglijata.
Biserica evangelica-lutherana. Biserica evangelica-lutherana din Targu Secuiesc se afla pe strada Gheorghe Doja numarul 10.
Parohia catolica Boldog Ozseb. Biserica Boldog Ozseb a fost construita in 1986, iar turnul in 2003.
Judecatoria. Hotelul Mileniu. Muzeul farmaceutic. Predecesorul cladirii a fost o casa cu pridvor rotund, construit in anul 1835, demolat ulterior in 1972.
Muzeul de istorie a breslelor. Cladirea muzeului a fost construita in anul 1857, in trecut a fost prima cladire a primariei.
Strada Mamica Mica. Casa de cultura Vigado. Pe latura nord-vestica a centrului istoric din oras, se afla Casa de Cultura Vigado, construita intre anii 1902-1904.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Imeni - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Informatii in plus - Eu personal nu am avut inca ocazia sa caut aceasta geocutie, asa ca poate nu ar trebui sa comentez...
 • La Imeni, deocamdata nimic - Desi am baleiat pe o raza suficient de generoasa, dar nu exagerata (avand incredere atat in gps-ul nostru, cat si in coordonatele precizate pe site) n-am putut dibui ascunzisul...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Imeni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Biserica catolica
Biserica catolica
Biserica actuala din Imeni, comuna Catalina, romano-catolica, a fost construita in anul 1805.
Patru case
Patru case la 2.68 km
GR0304 Patru case

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.