Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Inima fagului - Ozunca-Bai - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Inima fagului - Ozunca-Bai

Inima fagului - Ozunca-Bai | Unde este acest loc?

Deasupra vaii paraului Pastravului, aproape de izvorul cu apa minerala, gasim mai multi fagi. Unul are circumferinta de 4,5 m, iar pe trunchi are o umflatura rotunda...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Fagul privit de pe deal Trunchiul fagului Crengi laterale groase Umflatura rotunda Inima fagului Un alt fag din apropiere. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Inima fagului Ozunca-Bai! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Inima fagului - Ozunca-Bai si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Ozunca-Bai, se afla la 2.1 km distanta.
Cazare

Cazare Ozunca-Bai (Batani, Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Ozunca-Bai, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.62 km distanta: Piatra Soimilor - Bixad (12 poze).
14714776091100
14714776101101
14714776121102
14714776131103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Inima fagului Ozunca-Bai?
Pestera cu apa minerala Benedek Elek. Pesterile cu apa minerala denumite dupa marele povestitor Benedek Elek, considerate ca raritati naturale ale Secuimii, se afla in apropiere de Batanii Mici, in valea afluentului de stanga a paraului Bradul Mare, paraul Erces. (geoobiectiv cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Balcon de piatra deasupra raului Olt. (obiectiv turistic cu geocutie) Mofeta lui Nelu. Cimitirul din Bodvaj. In cimitirul coloniei din Bodvaj, in anul 2011 s-a organizat o actiune de igienizare si restaurare a cimitirului, cand au fost restaurate 8 morminte din cele gasite. Obstacol diluvial - Cu ocazia unei drumeții ce viza Vf.
Izvorul din santul Komlos. Santul Komlos, care delimiteaza statiunea balneara Baile Tusnad, inglobeaza mai multe izvoare. Geocutie noua la izvor - Geocutia ascunsa in acest loc lipseste deja de aproape 2 ani, era si timpul pentru reamenajare.
Izvorul de apa minerala Rezes. GK Hotel Szent Kristof. That is the reason it is placed in Baile Tusnad, very close to the main road, in a safe place. Ultima zi din Tusvanyos - In cursul diminetii am vizitat hotelul.
Stanca Soimilor Judetul Harghita. Pornim de la intersectia strazilor Garii si Ciucas si urmarim drumul pietruit spre stanga, care ne va conduce la lacul Ciucas. A doua vizita - Dupa un an de la prima.
Furnalul Bodvaj.

Inima fagului Ozunca-Bai in limba maghiara - magyarul: A bükkfa szíve Uzonkafürdõ

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Inima fagului
 • Localizare pozitie pe harta Ozunca-Bai
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Ozunca-Bai si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Inima fagului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Izvorul din paraul Pastravului
  Izvorul din paraul Pastravului
  Din Ozunca-Bai un drum de pamant ne duce catre valea paraului Pastravului, loc unde se afla pe vremuri Baia cu pastravi, predecesorul statiunii Ozunca-Bai.
  Izvorul Ozunca
  Izvorul Ozunca la 2.54 km
  GR2457 Izvorul Ozunca

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.