Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul de la Gara - Sfantu Gheorghe - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Lacul de la Gara - Sfantu Gheorghe | Unde este acest loc?

Lacul de la Gara - Sfantu Gheorghe..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul de la Gara Sfantu Gheorghe! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul de la Gara - Sfantu Gheorghe si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Sfantu Gheorghe, se afla la 1.47 km distanta.
Cazare

Cazare Sfantu Gheorghe (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Sfantu Gheorghe, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.83 km distanta: Lacul Reci - Judetul Covasna (5 poze).
1471471465980
14714775441101
14714775451102
14714775501103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul de la Gara Sfantu Gheorghe?
Fantana cu paduchi. De la izvorul de langa drum pana la fantana - Dupa ce cu ocazia minivacantei de 1 mai, am avut mai multe intalniri cu vipere, caini, capuse, am zis ca pot sa vina si niste paduchi. (obiectiv turistic cu geocutie) Podul vechi de piatra Sancraiu. O adevarata bijuterie ascunsa - Am mai fost la Sancraiu, dar despre acest pod vechi de piatra nu am stiut. (obiectiv turistic cu geocutie) Buncarul de razboi. Franzela neagra feliata si coenzima Q10 - Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe m-am intalnit cu cel care a ascuns aceasta geocutie, respectiv cu primii gasitori. (obiectiv turistic cu geocutie) Ruinele Bisericii Veres. Ruinele Bisericii Veres se afla pe un deal dintre Valea Crisului si Calnic. Intre Valea Crisului si Calnic - Asa numita Ruinele Bisericii Veres se afla in perimetrul satului Calnic, apartinand comunei Valea Crisului.
Lacul Ilieni. Lumea inghetata - Parca toata lumea e inghetata. Castrul roman Comolau. A fost construit pentru a asigura paza drumului de granita catre castrul roman Angustia. (obiectiv interesant cu geocutie)
Biserica reformata fortificata. Ilieni se afla situata pe valea paraului Ilieni, ce izvoraste din Muntii Baraolt, pe malul drept al raului Olt, la o altitudine de 530 m. Ca in povesti - O cetate taraneasca ca in povesti, parca suntem in tinuturi sasesti.
Biserica unitariana din Calnic. Biserica unitariana din Calnic, construita in anul 1674, este considerata monument istoric. Clopotnita - Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale.
Sugas Bai. Statiunea este locul preferat pentru excursii a locuitorilor din zona. A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat.
Vila Damokos Akos. Valcele. La 9.9 km. O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX. Lacul Padureni. A fost creat in anii 1980 prin diguirea apelor paraielor din Muntii Bodoc. Am gasit mama geocutiilor - Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire Lacul de la Gara
 • Localizare pozitie pe harta Sfantu Gheorghe
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Sfantu Gheorghe si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul de la Gara? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Padurea de pini Millennium
  Padurea de pini Millennium
  Incepand cu anul 1896, au fost plantati arbori memoriali, de obicei paduri de pini, pentru comemorarea Millennium.
  Muzeul National Secuiesc
  Muzeul National Secuiesc
  Muzeul National Secuiesc, a fost construit dupa proiectele lui Kós Károly, intre 1911-1912.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.