Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Ilieni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Lacul Ilieni

Lacul Ilieni | Unde este acest loc?

Lacul Ilieni..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Liniste in natura No comment. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Ilieni! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Ilieni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Ilieni, se afla la 0.59 km distanta.
Cazare

Cazare Ilieni (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Ilieni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 9.46 km distanta: Stanca Veczer (12 poze). Faimoasa stanca Veczer se afla la aproximativ 3 km sud de satul Ariusd, amplasata pe versantul sudic al locului numit Veczer.
14714766741100
14714766761101
14714766771102
14714766791103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Ilieni?
Biserica reformata fortificata. Aici se ridica singurul monument ramas din evul mediu, biserica reformata cetate, construita la sfarsitul secolului al XV. Multumesc pentru ascunzis - Am fost prima persoana care a gasit geocutia de la biserica reformata fortificata.
Lisnau. Lisnau este situat intr-una din vaile Muntilor Intorsurii, la marginea estica a Depresiunii Trei Scaune, in valea Paraului Lisnau. Contrar legilor lui Murphy - In drum spre Saciova, unde ma asteptau prietenii cu bunatati traditionale, am nimerit la Lisnau.
Ariusd. La 8.4 km. Cutie noua pe Dealul Ciocas - Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe, m-am plimbat prin zona comunei Valcele, satul Ariusd. (punct de interes turistic cu geocutie) Izvorul Honved. Fantana Honved se afla langa drumul asfaltat Sfantu Gheorghe - Baile Sugas. (geoascunzis)
Vila Damokos Akos. Vila Damokos Akos - Valcele.
Stanca Veczer. Este cel mai sudic punct al Muntilor Baraolt si este delimitata la sud de raul Olt. Crapatura din Stanca Veczer - Ajungand la fata locului, adevarata provocare a fost escaladarea crapaturii. (obiectiv interesant cu geocutie)
Valcele. Este strabatuta de paraul Valcele. O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX.
Balta Cismasu Harman. Conacul Damokos. Dealul Lisnau. Dealul Csere sau Lisnau (dupa localnici), cu altitudinea de 718 m, ofera o panorama extraordinara spre Muntii Pilisca (1222 M), Muntii Ciucas (1951 m), Muntii Piatra Mare (1848 m), Bucegi, Piatra Craiului. (geoascunzis)
Castrul roman Comolau. A fost construit pentru a asigura paza drumului de granita catre castrul roman Angustia.
Castelul Szentkereszty. Castelul Szentkereszty se afla in capatul de sud-est al localitatii Arcus.
[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Ilieni
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Lumea inghetata - Parca toata lumea e inghetata...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Ilieni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Biserica reformata fortificata
Biserica reformata fortificata
Ilieni se afla situata pe valea paraului Ilieni, ce izvoraste din Muntii Baraolt, pe malul drept al raului Olt, la o altitudine de 530 m.
Podul vechi de piatra Sancraiu
Podul vechi de piatra Sancraiu la 3.82 km
GR0233 Podul vechi de piatra Sancraiu

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.