Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Muzeul farmaceutic - Casa Finta - Targu Secuiesc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Muzeul farmaceutic - Casa Finta - Targu Secuiesc

Muzeul farmaceutic - Casa Finta - Targu Secuiesc | Unde este acest loc?

Muzeul farmaceutic se afla la etajul casei de lemn Finta, in Curtea 12 la numarul 1. Predecesorul cladirii a fost o casa cu pridvor rotund, construit in anul 1835, demolat ulterior in 1972. Pastrand forma cladirii vechi, casa a fost reconstruita in 1978...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cladire cu pridvor. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Muzeul farmaceutic Casa Finta Targu Secuiesc! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Muzeul farmaceutic - Casa Finta - Targu Secuiesc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Targu Secuiesc, se afla la 0.37 km distanta.
Cazare

Cazare Targu Secuiesc (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Targu Secuiesc, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 17.67 km distanta: Piatra Zimbrului (20 poze).
14714709141100
14714709261101
14714709271102
14714709281103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Muzeul farmaceutic Casa Finta - Targu Secuiesc?
Parohia catolica Boldog Ozseb. Targu Secuiesc mai are o biserica catolica, Sfanta Treime, dar este departe de noul cartier de blocuri din partea vestica a orasului.
Casa Wertan. Se afla pe strada Garii numarul 24.
Spitalul de neuropsihiatrie. La 630 m. Biserica evangelica-lutherana. Biserica evangelica-lutherana din Targu Secuiesc se afla pe strada Gheorghe Doja numarul 10.
Baile Fortyogo. Ascunzisul curat, cutia curatata de continut - Noutatile de la fata locului, fata de cele semnalate de gasitorii anteriori sunt:In jurul ascunzisului nu mai erau gunoaie (cum se poate constata in fotografia anexata). (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica catolica. Geocutie noua in interiorul curtii bisericii - Azi fiind deosebit de cald, am decis sa pornesc intr-o excursie de cautare geoobiective in jurul orasului Targu Secuiesc. (atractie turistica si geocutie) Biserica catolica. Desi construita relativ recent (1815-1823), biserica din satul Catalina impresionează prin aspectul de biserica fortificata. Continut inutilizabil, si o alta geocutie in apropiere - Am gasit ascunzisul fara nici un fel de dificultati. (geoobiectiv cu geocutie)
Poarta secuiasca. Poarta lata de 15 m si inalta de 9,5 m a fost ridicata in anul 2005, prin efortul comunitatii locale.
Biserica romano-catolica Sanzieni. Secuiesc. In sfarsit am gasit intrarea deschisa - Am trecut de mai multe ori prin zona, cautand diferite geoobiective, dar intotdeauna am gasit intrarea in curtea interioara, inchisa. (obiectiv interesant cu geocutie)
Ruinele castelului Tarnoczy. XV.
Capela Sfantul Stefan. Dealul Perko - in traducere romaneasca, Piatra Judecatii - are, probabil, o atare straveche semnificatie. Unde dai si unde crapa - Citind informatiile de pe site, inainte de a pleca pe teren, pentru a cauta cutia de pe Dealul Perko, am constatat cu oarecare surprindere ca era ultimul ascunzis publicat, desi citisem despre el ceva mai inainte.
Parcul Arpad. Aici se afla cel mai mare stalp secuiesc sculptat din lemn din lume. Nu 8, ci 9! - Gasirea cutiei nu ridica nici un fel de probleme.

Muzeul farmaceutic Casa Finta - Targu Secuiesc in limba maghiara - magyarul: Patikamúzeum Finta-ház Kézdivásárhely

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Casa Finta - Targu Secuiesc
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Muzeul farmaceutic - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Casa Finta - Targu Secuiesc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Muzeul farmaceutic? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Muzeul de istorie a breslelor
  Muzeul de istorie a breslelor
  Cladirea muzeului a fost construita in anul 1857, in trecut a fost prima cladire a primariei.
  Hotelul Mileniu
  Hotelul Mileniu
  Pe vremuri, aici a functionat cel mai scump restaurant al orasului.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.