Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Padurea de pini Millennium - Sfantu Gheorghe - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Padurea de pini Millennium - Sfantu Gheorghe

Padurea de pini Millennium - Sfantu Gheorghe | Unde este acest loc?

Incepand cu anul 1896, au fost plantati arbori memoriali, de obicei paduri de pini, pentru comemorarea Millennium. La Sfantu Gheorghe locul padurii memoriale a fost stabilit la nord de gara, in triunghiul care s-a format la ramificatia caii ferate Sfantu Gheorghe - Miercurea Ciuc, spre Targu Secuiesc...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Strada Gyertyánffy Ferenc Pinus silvestris - pin Pe aici nu se trece. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Padurea de pini Millennium Sfantu Gheorghe! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Padurea de pini Millennium - Sfantu Gheorghe si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sfantu Gheorghe, se afla la 1.98 km distanta.
Cazare

Cazare Sfantu Gheorghe (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Sfantu Gheorghe, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.58 km distanta: Lacul Reci - Judetul Covasna (5 poze).
1471471465980
14714775441101
14714775451102
14714775501103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Padurea de pini Millennium Sfantu Gheorghe?
Fantana cu paduchi. De la izvorul de langa drum pana la fantana - Dupa ce cu ocazia minivacantei de 1 mai, am avut mai multe intalniri cu vipere, caini, capuse, am zis ca pot sa vina si niste paduchi. (obiectiv turistic cu geocutie) Ruinele Bisericii Veres. Este o biserica gotica din secolul al XV. Intre Valea Crisului si Calnic - Asa numita Ruinele Bisericii Veres se afla in perimetrul satului Calnic, apartinand comunei Valea Crisului.
Buncarul de razboi. Franzela neagra feliata si coenzima Q10 - Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe m-am intalnit cu cel care a ascuns aceasta geocutie, respectiv cu primii gasitori. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Biserica unitariana din Calnic. Tavanul bisericii are casete pictate cu motive florale. Clopotnita - Clopotnita din lemn din secolul VIII, realizari ale arhitecturii populare locale. (obiectiv interesant cu geocutie)
Castrul roman Comolau. A fost construit pentru a asigura paza drumului de granita catre castrul roman Angustia.
Biserica reformata fortificata. Ilieni se afla situata pe valea paraului Ilieni, ce izvoraste din Muntii Baraolt, pe malul drept al raului Olt, la o altitudine de 530 m. Ca in povesti - O cetate taraneasca ca in povesti, parca suntem in tinuturi sasesti.
Sugas Bai. Sugas Bai se afla la 8 km distanta de Sfantu Gheorghe, la vest. A fost odata - Sugas Bai pentru mine e un loc minunat.
Lacul Padureni. La 9.8 km. Lacul Padureni este cel mai mare lac de acumulare din judetul Covasna. Am gasit mama geocutiilor - Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta.
Vila Damokos Akos. Vila Damokos Akos - Valcele.
Mestecanisul Reci. Ostasul impietrit - De atitea ori am trecut in fata ostasului sus amintit spre Covasna. Valcele. Valcele este situata in partea sud-vestica a judetului Covasna, la poalele sudice ale Muntilor Baraolt. O statiune parasita - Statiunea balneoclimaterica Vilcele a trait anii de aur in secolul XX.

Padurea de pini Millennium Sfantu Gheorghe in limba maghiara - magyarul: Millenniumi fenyves Sepsiszentgyörgy

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Sfantu Gheorghe
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Padurea de pini Millennium - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Pinus silvestris - Geocutia amplasata intr-un pinet, actual e cel mai interesant ascunzis din Sfantu Gheorghe...

Ai ajuns in Sfantu Gheorghe si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Padurea de pini Millennium? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Izvor pe malul Oltului
Izvor pe malul Oltului la 1.5 km
GR0310 Izvor pe malul Oltului Sfantu Gheorghe
Biserica reformata fortificata
Biserica reformata fortificata
P-ta Kálvin, odinioara Ópiac, este un ansamblu monumental arhitectural.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.