Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Ruinele castelului Tarnoczy - Sanzieni - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Ruinele castelului Tarnoczy - Sanzieni

Ruinele castelului Tarnoczy - Sanzieni | Unde este acest loc?

Se vorbeste despre existenta unui castel la Sanzieni ca fiind datat din epoca feudala timpurie, mai precis, din prima jumatate a sec. XV...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Castelul Sanzieni Castelul Sanzieni - ruine - ansamblu Castelul Sanzieni - ruine - detaliu 1 Castelul Sanzieni - ruine - detaliu 2 Vechea poarta. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Ruinele castelului Tarnoczy Sanzieni! In prezent avem in total 12249 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Ruinele castelului Tarnoczy - Sanzieni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Sanzieni, se afla la 0.55 km distanta.
Cazare

Cazare Sanzieni (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Sanzieni, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 14.53 km distanta: Cetatea Balvanyos - Baile Balvanyos (12 poze).
14714768341100
14714768351101
14714768361102
14714768371103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Ruinele castelului Tarnoczy Sanzieni?
Zidul cu lacatele iubirii. La intrarea in Curtea 44 din Targu Secuiesc se afla agatata o grila, denumita de catre initiatori Zidul cu lacatele dragostei.
Cladirea primariei. Cladirea primariei se numara printre cele mai impozante cladiri din centrul orasului Targu Secuiesc.
Casa de cultura Vigado Judetul Covasna. Pe latura nord-vestica a centrului istoric din oras, se afla Casa de Cultura Vigado, construita intre anii 1902-1904.
Strada Mamica Mica. Si-a dobandat buna reputatie de la o batranica, care traia aici intr-o casuta acoperita cu sindrila.
Muzeul de istorie a breslelor. Targu Secuiesc este denumit orasul curtilor, dar si orasul breslelor, oglindit si de expozitiile de baza ale muzeului.
Biserica catolica. Muzeul farmaceutic. Predecesorul cladirii a fost o casa cu pridvor rotund, construit in anul 1835, demolat ulterior in 1972.
Hotelul Mileniu. La 5.4 km. A fost construit la comanda lui Aurel Sinkovits in anul 1895.
Parcul Arpad. Aici se afla cel mai mare stalp secuiesc sculptat din lemn din lume. Nu 8, ci 9! - Gasirea cutiei nu ridica nici un fel de probleme. (geoascunzis)
Judecatoria Judetul Covasna. Se afla pe strada Ady Endre numarul 5.
Parohia catolica Boldog Ozseb. Biserica Boldog Ozseb a fost construita in 1986, iar turnul in 2003.

Ruinele castelului Tarnoczy Sanzieni in limba maghiara - magyarul: Tarnˇczy kastÚly romjai KÚzdiszentlÚlek

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Sanzieni
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Ruinele castelului Tarnoczy - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns in Sanzieni si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Ruinele castelului Tarnoczy? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Capela Sfantul Stefan
  Capela Sfantul Stefan
  Dealul Perko - in traducere romaneasca, Piatra Judecatii - are, probabil, o atare straveche semnificatie.
  Biserica romano-catolica Sanzieni
  Biserica romano-catolica Sanzieni
  Sanzieni este unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate sate din Depresiunea Tg.

  Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.