Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Bodoc - Muntii Bodoc - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Varful Bodoc - Muntii Bodoc

Varful Bodoc - Muntii Bodoc | Unde este acest loc?

Cateva cuvinte despre muntii Bodoc: Se stie ca sunt vulcanici, ca au inaltimi domoale, acoperite de multe pasuni, ceea ce le da mult farmec turistic. Cel mai inalt varf este Ciomatul Mare - 1301 m, dar cel mai spectaculos este Bodoc cu doar 1.139 m, datorita privelistilor pe care le ofera...

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Jurnal Urcand spre varf Panorama spre vest si nord Piciorul Piatra Som Piciorul cu Cetatea Chinceas Picioarele Chiodmenes si Piatra Egrici. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Bodoc Muntii Bodoc! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Bodoc - Muntii Bodoc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Malnas, se afla la 5.3 km distanta.
Cazare

Cazare Malnas (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Malnas, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 2.47 km distanta: Ciupercile de piatra de pe Plaiul Henter (12 poze).
14714713821100
14714713841961
14714713851102
14714713861963
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Bodoc Muntii Bodoc?
Izvorul Bufnitei si Baile de la Olteni. In extravilanul satului Olteni (comuna Bodoc), pe malul stang al Oltului, a fost ridicat un mic complex balnear (bai publice cu servicii de tratament) aferent izvoarele minerale din zona. Fantina secata - Fantina exista dar fara apa. (geoascunzis)
Santul din Poiana Berzete. La 5.6 km. Muntele pe care se afla este numit Budos, de sub el izvorand vai ce curg spre paraul Padureni si spre localitatea Dalnic. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Ika. Cetatea Ika a fost reconditionata - Un ascunzis bine amplasat si bine amenajat. (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Ascutit. La 6.7 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Mofeta. In loc de geocutie doar bere Ciuc - Dupa un condus de 5 km, pe un drum plin cu noroi, am ajuns la Gradina Herko. Rezervatia Valea Iadului. Chiar la iesirea din sat insa (cu 1 km inainte de confluenta pomenita), un drum forestier pleaca din soseaua ce duce la Balvanyos, spre stanga, pe Valera Iadului. Dupa ce aproape ca am uitat sa caut si aceasta geocutie - Geoascunzisurile zonei, Gradina Herko, Valea Iadului, Cetatea Turia,.
Izvorul Seregeto. Dus-intors la un izvor sec - Suind, apoi coborand pe Valea Iadului, spre si de la Gradina Herko - aflata la confluenta cu Paraul Ars -, am observat din masina chioscul ce protejeaza Izvorul Seregeto, aflat aproape de confluenta Vaii Iadului cu paraul Turia, crezand - la dus - ca e vorba despre un chiosc amenajat pentru grataragii de duminica, dar afland - la intors - despre ce e vorba. Cetatea Turia. Pai, ai doua posibilitati - 1. Dealul Merilor. Dealul se afla intre paraiasele Jimbor (Rosie) si Podu Mare, la o altitudine de peste 700 de m.
Varful Carpinis. La 10 km. Vf. Geocutia si ursul - Da, asa am inceput.
Dalnic. La 10.1 km. Dalnic este unicul sat al comunei omonime, din 2004, in urma unui referendum.
Stanca Piatra Zimbrului. Sub numele de Piatra Zimbrului este cunoscut un varf semet al unei culmi secundare a celei principale a Bodocului, desprinsa din ea spre est, in sectorul cuprins intre Vf. Dupa nas si harta, la Stanca Piatra Zimbrului - Am pornit din Baile Balvanyos, vizitand mai intai Baile Cisar, unde in ultimii ani au fost efectuate mai multe renovari si reamenajari.

Varful Bodoc Muntii Bodoc in limba maghiara - magyarul: Bodok-csúcs

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Bodoc
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Varful Bodoc - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Pe cel mai spectaculos varf al Muntilor Bodoc - Am plecat de la coada Lacului Padureni, unde ne-am si intors dupa ce am inconjurat, doar pe culme, toata valea Padurenilor...

Ai ajuns in Muntii Bodoc si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Bodoc? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Cetatea Comorii
Cetatea Comorii
In apropierea varfului Bodoc se afla un altul, cu un profil usor sesizabil - trapezoidal, datorita largii platforme somitale - numit Varful Comorii.
Ciuperca de piatra de pe Plaiul Henter
Ciuperca de piatra de pe Plaiul Henter la 2.47 km
GR0093 Ciuperca de piatra de pe Plaiul Henter

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.