Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Lacauti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Varful Lacauti

Varful Lacauti | Unde este acest loc?

Varful Lacauti..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Statia Meteo Lacauti Vechea statie automata Trasee montane din Lacauti Jurnalul Jurnalul Geokrety Varful Goru vazut de pe Lacauti Platoul somital al Vf. Lacauti. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Lacauti! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Lacauti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Comandau, se afla la 10.36 km distanta.
Cazare

Cazare Comandau (Covasna)


Vezi oferte de cazare langa Comandau, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 10.68 km distanta: Comandau (10 poze).
14714743271100
14714743281101
14714743291962
14714743301103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Lacauti?
(obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Planul inclinat. Calea ferata cu ecartament ingust, construita la sfarsitul sec. Nici sa varuim - Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna. (geoascunzis)
Podul suspendat. La 10.8 km. Podul suspendat de la Comandau. (geoascunzis)
Saua Golici. Cetatea Zanelor. Cetatea este formata dintr-o acropola si mai multe terase, toate inconjurate de ziduri de piatra. Relocare ascunzis - Zona vechiului ascunziș a devenit imposibil de explorat, datorită vegetației arbustive ce s-a tot dezvoltat.
Cascada Valea Zanelor. Cascada Valea Zanelor - Covasna.
Dealul Din Mijloc. La 12.2 km. Culmea ce face, morfologic, legatura intre Munceii Intorsurii si Muntii Vrancei si, prin intermediul primillor, realizeaza integrarea culmii principale a celor din urma in cea a Carpatilor, este putin cunoscuta din punct de vedere turistic.
Turbaria Ruginosu. Cascada din Horn. La 13.4 km. Saua Cristianul. Gaterul vechi de la Gyula. Primul gater pentru prelucrarea lemnului de la Comandau a fost amenajat la Gyula, aflat la 6,6 km distanta de Comandau.

Varful Lacauti in limba maghiara - magyarul: Lakóca-csúcs

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Varful Lacauti - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Geocutia de la statia meteo gasita - Am ajuns aici prin Comandău, în cadrul unei drumeții organizate de Munte și flori -Onești...
 • Cutie cu geokrety - Varful Lacauti a fost unul din cele doua obiective principale (al doilea Vf...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Lacauti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Poiana Butuci
Poiana Butuci
Poiana Butuci este un punct important de pe culmea inalta a Muntilor Vrancei.
Varful Goru
Varful Goru
Varful Goru, cu cei 1785 m ai sai, este cel mai inalt pisc al Muntilor Vrancei, fiind secondat de mai cunoscutul Vf.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.