Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici! Dupa autentificare.

Claia de Piatra - Muntele Lespezi

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Claia de Piatra - Muntele Lespezi - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Jurnal de zi! Bucegi Baba Mare
Jurnal de zi!
Ceatea Coltesti cetatea Coltesti
Ceatea Coltesti
Ruinele ceta?i 3 cetatea liteni
Ruinele ceta?i 3
Gard din piatra Selters izvor apa minerala
Gard din piatra

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Claia de Piatra Muntele Lespezi!

Vizitati Claia de Piatra - Muntele Lespezi si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Claia de Piatra - Muntele Lespezi.. Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Dobresti, se afla la 2,04 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Dobresti: 1
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Claia de Piatra Muntele Lespezi?
(detalii dupa autentificare)
Lacul Scropoasa la la 1,7 km. Cheile Brateiului - Muntii Bucegi la la 1,8 km.
Cascada Sapte Izvoare - Muntii Bucegi la la 2,2 km.
De aici spre stanga, coborare accentuata 3 km.
Zanoaga Lucacila la la 2,3 km. Cheile Zanoaga Mare la la 2,8 km. Pestera Rateiului la la 3,2 km. Saua de sub Ratei la la 3,5 km. Lacul Bolboci la la 4,5 km. Varful Ratei la la 4,9 km. Varful Leaota la la 6,6 km. Plaiul Domnesc la la 7,2 km.
Cascadele Izvoras la la 7,4 km. Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta. Cascada Vanturis Muntii Bucegi la la 7,6 km.
Cascada din Vale Izvorul Dorului Muntii Bucegi la la 7,9 km.
Drumul dintre Sinaia si Targoviste traverseaza paraul pe podul Izvor.
Poteca de sub Coltii lui Barbes Muntii Bucegi la la 8,4 km.
Noi am folosit acest drum pentru retragere la Sinaia, dupa ce am parcurs valea paraului Izvorul Dorului.
Masa Ciobanului Muntii Bucegi la la 8,5 km. Curmatura Fiarelor la la 9,4 km. Cota 1000 La rascruce la la 9,7 km. Babele de pe Cocora Muntii Bucegi la la 10,7 km.
Stanca Sfanta Ana la la 11,2 km.
La baza stancii se afla o poienita si o mica grota, care a constituit adapostul unui pustnic.
Cascada Doamnele Muntii Bucegi la la 11,5 km.
Stanca Franz Josef la la 11,8 km.
Sambata am ajuns la Stanca Franz Josef, facand un mic popas langa Stana Regala din motive de ploaie si masa.
Sfinxul si Babele Muntii Bucegi la la 12,1 km. Venind dinspre Cabana Piatra Arsa am pornit GPS pe telefon, ca nu cumva sa trec si sa trebuiasca sa ma intorc. Refugiul Saua Batrana Muntii Bucegi la la 12,3 km.
Radacini de stanca Sinaia la la 12,4 km.
Radacinile copacilor de deasupra se afla practic in aer, dar totusi inclestati peste si intre straturile rocii din care este format peretele de stanca.
Castelul Peles la la 12,5 km.
Cascadele din Valea Jepilor Muntii Bucegi la la 12,5 km.
Cascadele din partea superioara a Vaii Jepilor.
Varful Baba Mare Muntii Bucegi la la 12,6 km. Cum altitudinea este o variabila (nu o certitudine) la majoritatea aparatelor cu GPS. Cascada Doamnei Muntii Bucegi la la 12,7 km. Parcul Dimitrie Ghica Sinaia la la 12,8 km.

Claia de Piatra Muntele Lespezi in limba maghiara - magyarul: Kőboglya Leszpez-hegy Bucsecs-hegység

Valori naturale - Judetul Dambovita
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Claia de Piatra
  • Localizare pozitie pe harta Muntele Lespezi
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei: Cheile Tisitei - fotoreportaj - Descrierea traseului prin Cheile Tisitei (circuitul inchizandu-se cu ascensiunea pe Tisaru Mare), cuprinzand numeroase fotografii, poate fi citita pe Munte si Flori. muntesiflori-cheile-tisitei.
  • Piatra Secuilor Nord - Muntii Trascaului: Gasita - Gasita azi de Acasenii.
  • Scarita-Belioara 1: Am gasit cutia - Am scos o maimuta verde care ulterior a ajuns la Piatra Singuratica.
  • Varful Bistriciorul: Voi folosi gps-ul - Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Culmea Iavardi: La vanatoare, cu cartuse oarbe - Am ajuns pe Varful Iavardi odata cu o ploaie marunta dar deasa. Care n-ar fi trebuit sa ne impiedica sa gasim cutia.
  • Parangul Mare: Prima cutie gasita de mine - Cu ocazia unei excursii in muntii Parang-Capatina, intr-o vreme de iarna, am gasit aceasta geocutie. Eram foarte bucuros pentru ca era prima geocutie gasita de mine.
  • Cheile Intregalde - Muntii Trascau: La plezneala - Gasita la plezneala, avand in vedere ca GPS-ul arata aiurea.
  • Fortificatia de pe Varful Cetatii - Baile Tusnad: Asaltul final - Asaltul final a fost un succes. In ciuda tehnicilor de camuflare folosite de inamic, fortificatia nu a rezistat prea mult ofensivei noastre.
  • Cetatea Neagra: Pe Magura Codlei - Am gasit cutia in buna stare, fara dificultate. Chiar si in conditii de iarna, cu prilejul unei drumetii mai complexe pe Magura Codlei.
  • Harghita Racu: Felicitari pentru primul gasitor - Daca iti plac varfurile Harghitei, iti recomand ascunzisul de pe varful Harghita Siculeni, respectiv panorama de pe Varful Tesit din apropiere.
  • Podul lui Stefan cel Mare: Cutie noua la Podul lui Stefan cel Mare - Locatia stabilita tine cont de o hotarare recenta a Consiliului Comunal Stefan cel Mare de a considera monumentul istoric obiectiv turistic (sic). Ceea ce permite alocarea unor fonduri pentru reabilitara sa.
  • Ciuperca de piatra - Nemira Mica: Ciuperca de piatra - Nemira Mica - Desi nu deschide orizonturi, este un obiectiv la fel de fotografiat ca varfurile de munte. Se aseamana cu Babele din Bucegi, dar parca ar fi zidita de un mester iscusit.
  • Livada Postei: Plimbare in centru - Am gasit ascunzisul cu ocazia unei plimbari in centrul Brasovului. Oul de plastic era deschis, continea o foita de hartie si cateva maruntisuri.
  • Buncarul de razboi: Franzela neagra feliata si coenzima Q10 - Cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe m-am intalnit cu cel care a ascuns aceasta geocutie, respectiv cu primii gasitori. Am aflat ca coordonatele nu sunt precise.
  • Piatra Corbului: Transformare in POI - Multumesc pentru atentionare. Copacul dublu, respectiv scorbura, pot fi identificate usor pe baza fotografiei.
  • Varful Gretes - Izvoru Muresului: Dezastrul de pe varf - Am urcat cu masina pe drumul privat pana aproape de culme. Oprind intr-un loc unde panta s-a redus aproape la orizontala, cu un spatiu larg pentru parcare.
  • Sirul Stancilor - Muntii Piatra Mare: Nu o cautati cat timp e zapada - Primul cu TrekkingKlub. Defapt el a vazut-o primul, pentru ca a luat-o inainte.
  • Buteasa - Muntii Bihor: Cutia de pe Buteasa - Este un pic mai mult decat o simpla plimbare, dar merita.
  • Turnul Negru Brasov: Revenind din Piatra Craiului - Revenind dintr-o tura efectuata in Piatra Craiului, ne-am relaxat cu o plimbare in Brasov. Cu aceasta ocazie am trecut si pe langa Turnul Negru.
  • Cheile Baciului: Splendida zi de iarna - Cu ocazia unei plibari, intr-o splendida zi de iarna, am gasit geocutia. Felicitari pentru ascunzis.
  • Tunelurile Nerei: Postare fotografii - Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. Recomandam publicarea pozelor cu latimea sau inaltimea minima de 640 pixeli.
  • Cetatea Racu: Revalorizare - Am ajuns la cetatea Racu pe un traseu neconventional ce porneste din Siculeni si trece pe la Piatra Tabulata. Am avut astfel posibilitatea sa remarcam peretele sudic (natural) al cetatii.
  • Dealul Melcilor: Excelenta locatie - Am gasit usor aceasta geocutie. Locul e asamanator cu Groapa Ruginoasa din Muntii Bihor.
  • Palatul Cantacuzino: Propunere pentru o noua tura in zona - Foarte frumos fotoreportaj. Poti sa ne dai amanunte legate de posibilitatea de a vizita interiorul palatului.

Ai ajuns in Muntele Lespezi si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Claia de Piatra? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Dambovita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.