Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Curtea Domneasca - Targoviste - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Curtea Domneasca - Targoviste

Curtea Domneasca - Targoviste | Unde este acest loc?

Complexul aulic a fost edificat intre secolele XIV-XVII si a reprezentat locul de unde domnii care au rezidat aici au condus Tara Romaneasca, centrul de concepere a luptei pentru neatarnare si focar de cultura si civilizatie...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Planul muzeului Scurt istoric Ruinele Curtii Domnesti, asa cum sunt astazi Turnul Chindiei In parc Cladire parasita Lacul Malul lacului Gaina moarta Turnul Chindiei Ruine. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Curtea Domneasca Targoviste! In prezent avem in total 12256 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Curtea Domneasca - Targoviste si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Targoviste, se afla la 0.54 km distanta.
Cazare

Cazare Targoviste (Dambovita)


Vezi oferte de cazare langa Targoviste, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 40.75 km distanta: Cheile Brateiului - Muntii Bucegi (8 poze).
14714775761100
14714775771101
14714775781102
14714775801103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Curtea Domneasca Targoviste?
Lacul Calinesti. Izvorul de la Corbii Ciungi. Lacul Brosteni. Microrelieful carstic de la Cetateni. La 37.1 km. Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii Judetul Prahova. Efortul a meritat - Am gasit cutita mergand dinspre Bordeienii Mari. (obiectiv interesant cu geocutie)
Lacul Paulesti. Pestera Rateiului. Lacul Ochiul Boului.
[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Dambovita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Curtea Domneasca
  • Localizare pozitie pe harta Targoviste
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  • Gaina moarta din parc - Dupa ce am vizitat Curtea Domneasca (am platit 6 RON pentru intrare), am ocolit zidurile si am vizitat si parcul...

Ai ajuns in Targoviste si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Curtea Domneasca? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Malu Rosu
Malu Rosu
Un microfenomen geologic determinat de o pornitura de teren si completat de eroziunea ulterioara, ambele fenomene fiind active in continuare.
Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii
Dealurile biciclistilor Cocorastii Mislii
Dincolo de Ploiesti, unde incep dealurile, gasesti o vale impadurita, sapata de torente care coboara dinspre miazanoapte.

Stii locuri de vizitat din judetul Dambovita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.