Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Hobaia

Atractii turistice <-- Autentificare/Inregistrare
 

Pixel

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Hobaia - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Locomotiva veche 2 locomotiva veche pasul Ghimes
Locomotiva veche 2
Scari acoperite Biertan
Scari acoperite
3515 Pestisorul Aur Sancraiu Mures
3515
Maruntis schitul manastirea Piatra Scrisa Armenis
Maruntis

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Hobaia!

Lacul Hobaia.. Vizitati Lacul Hobaia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Cea mai apropiata localitate este Hobaia, se afla la 1,06 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Hobaia: 1
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Hobaia?
(detalii dupa autentificare)
Balta Facau la la 9,9 km. Lacul Mihailesti la la 12,6 km. Balastiera Tei-Clinceni Domnesti la la 15,1 km. Balta cu Peste Clinceni la la 15,6 km. Lacul Singureni la la 21,9 km. Lacul Chitila la la 23,2 km. Lacul Buftea Buciumeni la la 23,7 km.
Mlastina Neajlovului la la 23,8 km.
Din mlastinile Neajlovului din vechime au ramas putine locuri.
Lacul Mogosoaia la la 24 km. Lacul Zmeu Crevedia la la 25,5 km. Lacul Zmeului Ciocanesti la la 25,7 km. Lacul Camineasca la la 26,5 km.
Statuia lui Mark Twain Parcul Herastrau la la 26,6 km.
A fost realizata in anul 1953, de sculptorul maghiar din Transilvania, Fekete Jozsef.
Lacul Herastrau la la 26,8 km.
Ansamblul medieval Curtea Veche la la 27 km.
Se afla in sectorul 3, pe strada Franceza numarul 31.
Baia Turceasca Curtea Veche la la 27 km.
Dateaza din secolului 19.
Ansamblul Bisericii Curtea Veche la la 27,1 km.
Casa parohiala dateaza din 1935, iar biserica din secolul 16-18.
Sinagoga Templul Coral Bucuresti la la 27,4 km.
Este cel mai mare lacas de cult mozaic din Romania, replica a sinagogii Leopoldstadt-Tempelgasse din Viena, distrusa in al doilea razboi mondial.
Lacul Blejesti-Sericu la la 27,6 km. Lacul Corbii Mari la la 28,1 km. Lacul Floreasca la la 28,3 km.
Cruce de piatra din 1852 la la 29,3 km.
La intersectia strazii Tepes Voda cu strada Ciresului se afla o cruce de piatra, care a fost ridicata in anul 1852.
Balta Albele la la 29,4 km.
Carnetelul calatorului la la 29,9 km.
Am fost la Bucuresti si cu aceasta ocazie am gasit aceasta geocutie.
Lacul Tei la la 29,9 km. Valea Ciresului la la 30 km. Lacul Ciuperceni la la 33,2 km. Lacul Poeni la la 34,3 km.
Valori naturale - Judetul Giurgiu
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Hobaia
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Comentarii

  • Cetatea Cisnadioara: Super locatia - Imi pare rau ca nu am citit cum trebuie comentariile postate anterior. Am facut o gramada de poze la cetate, mai putin cu pietrele rotunde.
  • Calcarele cretacice de la Cisnadioara: Am gasit cutia - Am gasit cutia.
  • Mlastina Harman: Din pacate - Biserica a fost deja inchisa, cand am sosit la fata locului. Programul de vizitare este afisat la intrare.
  • Santul cetatii - Moacsa: Várhányásnak - Várhányásnak este o forma gramaticala a denumiriii de Várhányás. Inseamna a cetatii (Várhányás).
  • La Rascruce - Muntii Ciucas: Ascunzisul sub ocupatia oilor - Am ajuns La Rascruce venind de la izvoarele Vaii Stanei la o ora de acalmie pentru intreaga natura. Pe culmicica unde ne-a condus GPS-ul zabovea o turma de oi si capre.
  • Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa: Un ascunzis ingenios si un nou obiectiv pe Drumul Muntelui - In iunie 2013 am ascuns in acest loc o geocutie, ascunzisul fiind chiar in palaria troitei. Era o geocutie mai speciala, fara cutie, doar un creion si un carnetel ambalat intr-o pungulita inchisa ermetic.
  • Planul inclinat: Un ascunzis ce merita gasit - Un ascunzis simplu, dar care nu sare in ochi. Gasirea cutiei oferind o reala satisfactie.
  • Poarta Schei: Eee am fost james bond :) - Noi suntem doua persoane care ne-am pornit pe cautat. La cutia de la Poarta Schei am asteptat sa plece niste turisti care faceau poze.
  • Capela Sfanta Ana: Am gasit-o usor - Intoarcerea din turul tarii (dupa cutii), dupa o noapte de groaza, in masina, la Balvanyos, alaturi de ursoaica si puii ei. Apa foarte buna, dimineata, o baita superba, apoi da-i cu cautatul.
  • Varful Baesul: Panorama deosebita - Am gasit geocutia ascunsa pe varful Baesul de langa orasul Toplita. Am pornit din Calimanel, trecand pe langa o cariera de piatra, respectiv stancile unde exerseaza cataratorii localnici.
  • Lacul Ciucas - Baile Tusnad: In intuneric - Cu lanterna am gasit geocutia.
  • Piatra ovala - Lacul Sfanta Ana: Verificare cutie - Cu ocazia unei plimbari scurte, am verificat azi geocutia ascunsa langa lacul Sfanta Ana. Cutia este in stare buna, la locul ei.
  • Baile Apor: Instructiunile au fost de nota 10 - Cutia are o margine crapata. Noroc ca logbook-ul a fost pus intr-o punga separata.
  • Parcul Pompierilor - Baile Tusnad: Plimbare prin Baile Tusnad - Cu ocazia plimbarii mele prin Baile Tusnad am gasit si aceasta geocutie.
  • Rezervatia Valea Iadului - Turia: Gradina Herko de pe Valea Iadului - Pe harta zonei Balvanyos editata de Dimap - Budapesta, zona de concentratie maxima a izvoarelor minerale de pe Valea Iadului este denumita Herko Kert (Gradina Herko - ultimul cuvant poate de origine antroponimica? Denumirea am mai intalnit-o doar in descrierea unui traseu in trecere pe aici, descris in revista de turism Gyopar/Floarea de Colti).
  • Piatra Secuilor Sud - Muntii Trascau: Pe un traseu clasic - Cu doua zile in urma, sambata, am urcat in acest loc dinspre Pestera Studentilor. Nu recomand acest traseu nimanui, poteca nu exista, iar traseul este unul foarte abrupt.
  • Izvorul Sarat - Olteni: Inima pietrei resuscitata - In trecere de la Cetatea Herecz la Izvorul Salus am facut un scurt popas la Izvorul Sarat, caruia i-am gustat apa - baubila, nu foarte sarata - si unde am vrut sa vedem inima pietrei. Intr-adevar un foarte interesant martor de eroziune, pe care il poti remarca doar daca esti geotrekker.
  • Cascadele Ramnuta Mare: Pur si simplu nu l-am dibuit - GPS-ul ne-a invartit printre vreo doi fagi cu trunchiuri multiple. La care s-au mai adaugat si cativa aluni - prin natura lor cu trunchiuri multiple.
  • Bucin: Un loc splendid - Am gasit, cu prietenul meu, si aceasta geocutie. Un loc splendid, linistit si cu aer curat.
  • Biserica din Grossau - Cristian: Gasita - Am gasit cutiuta.
  • Cheile Runcului: Am ales impreuna ascunzisul - Cheile Runcului - Am participat la alegerea ascunzisului si la ascunderea geocutiei.
  • Partia Csipike - Harghita-Bai: Partia Csipike - Harghita-Bai - Vin de 8 ani in zona, cunosteam izvoarele Vallato si Csipike, dar nu stiam de acesta, desi e foarte aproape de partia mica. Se fac lucruri frumoase din lemn in aceasta zona, dar fara un tratament contra trecerii timpului (antifungic, antisolar, etc.
  • Monumentul lui Rupert Mayer - Cosnea: Cu lanterna - Dupa terminarea turei prin zona, cu putinele indicatii date de ascunzator, am purces la cautarea obiectivului. La lumina lanternei, fara beneficiul pozelor, mi-a luat ceva timp.
  • Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare: Eroul Gheorghe Donici are un nou ascunzis - Cum ascunzisul initial nu a rezistat si nici sanse de a fi reabilitat nu am intrevazut, am hotarat schimbarea locatiei, adaugand si un plus de interes obiectivului.

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Hobaia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Giurgiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice.