Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Belvedere Ghilcos - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Belvedere Ghilcos

Belvedere Ghilcos | Unde este acest loc?

Belvedere Ghilcos..

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Belvedere Ghilcos Poiana de sub Piatra Ghilcos Marcaj punct dublu albastru Tablite indicatoare Spre sud Poiana de sub stanca Lacu Rosu Suhardul Mic Catargul. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Belvedere Ghilcos! In prezent avem in total 12248 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Belvedere Ghilcos si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Cea mai apropiata localitate este Lacu Rosu, se afla la 1.06 km distanta.
Cazare

Cazare Lacu Rosu (Gheorgheni, Harghita)


Vezi oferte de cazare langa Lacu Rosu, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 0.75 km distanta: Piatra Ghilcos - Cheile Bicazului (24 poze).
14714718201100
14714718211101
14714718221102
14714718231103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Belvedere Ghilcos?
La Bechet. Dar acest obstacol e doar un prilej de bucurie pentru parau. (obiectiv interesant cu geocutie)
Politele Bardosului. (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Surducului. La 4.1 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Bardos. (atractie turistica si geocutie) Culmea Ghimilcinis. In locul unde drumul intersecteaza creasta gasim un stalp plin cu indicatoare.
Piatra Potcoavei. Piatra Potcoavei in noiembrie - Am urcat pe Piatra Potcoavei, ocoland stanca din partea dreapta. Avenul Licas. Legendarul aven este considerat de localnici un put fara fund. Licas - Am urcat la varf pe marcaj din valea Suhardului, cu trecere pe la refugiul din saua Licas, la varf si apoi la aven.
Belvedere Piatra Sugaului. La 6.2 km. Traseul Cabana Ecolog - Saua Strungii - versantul vestic Munticelu - Piatra Sugaului - Jgheabu cu Lusi - Cabana Ecolog este de tip circuit, si marcat cu triunghi rosu.
Varful Hasmasul Mare. Sub varf - Cum terenul in zonã e accidentat, am renunțat ușor sã mãsor distanța - indiferent de direcție. Varful Munticelul Criminis.

Belvedere Ghilcos in limba maghiara - magyarul: Gyilkos-kõ kilátó

[ Sus ↑ ]
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Belvedere Ghilcos - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Belvedere Ghilcos? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

  Obiective turistice din apropiere

  Cabina panoramica
  Cabina panoramica la 0.29 km
  GR3049 Cabina panoramica Piatra Ghilcos
  Piatra Ghilcos
  Piatra Ghilcos la 0.66 km
  GR0005 Piatra Ghilcos Muntii Hasmas

  Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3489 geoobiective turistice.

  [ Sus ↑ ]
  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.