Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel
Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos

Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos | Unde este acest loc?

La gura paraului Band, afluent de stanga al Vaii Reci, nu departe de varsarea acesteia in Trotus, se afla un grup de case ce formeaza catunul Band al Satului Valea Rece. Versantii, constant inalti ai vaii Band, pierd brusc din inaltime in dreptul catunului. Pe cel stang este ridicata o capela catolica...

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Pe ulita de pe Valea Bandului spre capela Vedere de la baza scarilor de acces Aproape de capul scarilor de acces Capela Band - detaliu Dupa inserare Ciuperci otravitoare. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Capela catolica Band Valea Rece Lunca de Jos! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Capela catolica Band - Valea Rece - Lunca de Jos si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Fagetu de Sus, se afla la 2.27 km distanta.
Cazare

Cazare Fagetu de Sus (Ghimes-Faget, Bacau)


Vezi oferte de cazare langa Fagetu de Sus, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 4.98 km distanta: Crucea Condra - Varful Trei Pietre (24 poze).
14714751641100
14714751661101
14714751671102
14714751691103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Capela catolica Band Valea Rece - Lunca de Jos?
Valea Boros. Valea Boros este unul dintre satele comunei Lunca de Jos, avandu-si casele insirate de-a lungul vaii cu nume omonim. Inainte de spectacol, dupa gard - Pensiunea Valea Boros a fost ultimul obiectiv al zilei pentru noi. (geoascunzis)
Cascada Iavardi. La 5.8 km. Cascada Zugo-Iavardi are mai multe surori - Pentru a gasi cutia este nevoie de GPS. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra lui Kota. Geocutie si ciomag trekking - Pentru ziua de azi ne-am propus sa parcurgem un traseu in circuit in jurul muntelui Iavardi, primul obiectiv fiind Piatra lui Kota. Viaductul Mina. Valea Garbea, de la un ascunzis la altul - Fotografia ascunzișului, ca și indiciul oferit, sunt suficiente - inclusiv pentru satisfacția căutării și descoperirii -, pentru a găsi geocutia.
Crucea de pe Plaiul Ugra. Veverita contra sau pro geotrekking - Probabil vreo veveriță a deschis cutiuța confundând-o cu o . Valea Garbea. Satul Valea Garbea apartine de comuna Lunca de Sus. La Capela Sf. Benedict - Un ascunziș bine .
Capela Sfantul Petru si Pavel. Am mutat putin geocutia - Am ajuns la capela Sfantul Petru si Pavel cu ocazia unei ture in circuit in jurul muntelui Iavardi, capela fiind al patrulea obiectiv vizitat. Culmea Iavardi. Chiar daca varful propriu-zis este acoperit cu brazi, in drum spre culme putem vedea o multime de formatiuni stancoase interesante. Geocutie noua intr-un ascunzis nou - De data asta am ajuns aici cu ocazia unei ture in circuit in jurul muntelui Iavardi.
Valea Iavardi. Paraul Iavardi este un afluent din dreapta al paraului Valea Rece.

Capela catolica Band Valea Rece - Lunca de Jos in limba maghiara - magyarul: Sarlós Boldogasszony kápolna Hidegség

[ Sus ↑ ]
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Capela catolica Band
  • Localizare pozitie pe harta Valea Rece - Lunca de Jos
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

  • Ascunzis gol - Am ajuns la fata locului dupa inserare...

Ai ajuns in Valea Rece - Lunca de Jos si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Capela catolica Band? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

Obiective turistice din apropiere

Vechiul cimitir evreiesc
Vechiul cimitir evreiesc
Desi este situat pe teritoriul actualei comune Lunca de Jos (catunul Valea Mare, comuna Lunca de Jos), cimitirul a apartinut comunitatii evreiesti din Ghimes-Faget.
Buncarele de pe Piciorul Mare
Buncarele de pe Piciorul Mare
Pe Piciorul Mare, versantul stang al vaii Paraului Mare (afluent de dreapta al Trotusului), se afla resturile a nu mai putin de 4 buncare ce provin din Al Doilea Razboi Mondial.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3491 geoobiective turistice.

[ Sus ↑ ]
Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.